Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Νέα συνεργασία στην Ειρήνη 2005

Published

on

Μια νέα συνεργασία προέκυψε ανάμεσα στην ΕΙΡΗΝΗ 2005 του Δημήτρη Μπούτρου και τον Γιώργο Δημητρακόπουλο, ο οποίος ανέλαβε αθλητικός Διευθυντής στην ομάδα για την σεζόν 2023 – 2024! Αναλυτικά η ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο επίσημο site του Πειραϊκού συλλόγου:
“Η ομάδα μας όταν δημιουργήθηκε έθεσε δύο στόχους. Ο πρώτος ήταν να ξεχωρίσει στα γήπεδα για το ήθος και την αγωνιστική συμπεριφορά της. Το πέτυχε με την βράβευση της τόσο τη σεζόν 21/22 όσο και την σεζόν 22/23 που θα γίνει φέτος.
Ο δεύτερος στόχος πλέον είναι να ξεχωρίσει και για την αποτελεσματικότητα της που θα μεταφραστεί σε βαθμολογική συγκομιδή.
Για το λόγο αυτό, στα πλαίσια διαφόρων συνεργασιών που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στο μέλλον, ανακοινώνουμε την πρώτη συνεργασία της ομάδας μας με τον κ. Γιώργο Δημητρακόπουλο, κάτοχο UEFA D’, ο οποίος αναλαμβάνει τη θέση του αθλητικού διευθυντή.
Ο κύριος Δημητρακόπουλος έχοντας πολυετή πείρα ως αθλητής, διαιτητής και στην συνέχεια ως διοργανωτής ποδοσφαιρικών τουρνουά, πρωταθλημάτων και events θα αναλάβει το δύσκολο έργο της επιλογής αθλητών οι οποίοι θα αποδεχτούν την φιλοσοφία μας, θα εκπαιδευτούν και θα συμβάλουν στην εξέλιξη της ομάδας μας.
Καλωσορίζουμε με χαρά το νέο μέλος της ομάδας μας και ευχόμαστε η πρώτη αυτή συνεργασία να είναι η αρχή μιας σειράς επιτυχημένων και σωστών συνεργασιών με εντιμότητα, ειλικρίνεια και θετική διάθεση, προκειμένου να έχουμε μία χρονιά γεμάτη συγκινήσεις και κυρίως μια χρονιά γεμάτη βαθμούς…”
Να σημειώσουμε ότι ο νέος αθλητικός Διευθυντής είναι κάτοχος ΟΥΕΦΑ D’,
δύο (2) χρόνια υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος Κ16 κ Κ18 στις διοργανώσεις της ΕΠΣΑ στην ομάδα ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ,
διοργανωτής ποδοσφαιρικών τουρνουά και events στην Δυτική Αττική,
πρώην Διαιτητής στην Ένωση Δυτικής Αττικής, έξι (6) χρόνια Υπεύθυνος Ακαδημίας και Αθλητικός Διευθυντής στην ομάδα ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΑΟ,
ένα (1) χρόνο στην Ακαδημία ΖΩΦΡΙΑ ΑΟ, ενώ πέρσι διετέλεσε Αθλητικός Διευθυντής της Θύελλα Μοσχάτου…

Πηγή – Εφ.ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ