Connect with us

stoplekto

Νέες προσθήκες Λιανός και Μάντζαρης στον Απόλλωνα Χαλανδρίου

Published

on

Τον 18χρονο τερματοφύλακα Πέτρο Λιανό και τον 18χρονο επιθετικό μέσο Γιώργο Μάντζαρη απέκτησε ο Απόλλων Χαλανδρίου χαμηλώνοντας και άλλο τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ. Ο πρώτος προέρχεται από τον ΑΟ Στυλίδας, πρωταθλήτρια ομάδα της Φθιώτιδας, και αναμένεται να πλαισιώσει τους Μανώλη Κτενιαδάκη και Νικολάι Μλαντένοφ, στην τριάδα των τερματοφυλάκων των «κυανόλευκων». Από μικρός ήταν βασικός στη Μικτή Φθιώτιδας σε όλα της τα τμήματα, μέχρι και πέρσι, που επιλέχθηκε και για τη Μικτή 6ης Περιφέρειας (Βοιωτία-Φθιώτιδα-Φωκίδα-Ευρυτανία). Ξεκίνησε από το 2003, από τις ακαδημίες του Προμηθέα, στην ανδρική ομάδα του οποίου πήρε τις πρώτες του συμμετοχές σε ηλικία 14 ετών (στο πρωτάθλημα Α’ Φθιώτιδας). Το 2010 πήρε μεταγραφή στον ΑΟ Στυλίδας (Α1 Φθιώτιδας), όπου έμεινε τρεις αγωνιστικές περιόδους, κατακτώντας αντίστοιχα την 5η, την 3η και την 1η θέση στο τοπικό πρωτάθλημα. «Βρήκα τρομερό κλίμα, ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή από τα παιδιά. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας», τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημα ιστοσελίδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Όσον αφορά τον Γιώργο Μάντζαρη, ο νεαρός άσος καλύπτει τις θέσεις του αριστερού, κεντρικού/επιθετικού χαφ. Η πρώτη του ομάδα ήταν ο ΑΟ Ιλίου και το 2007 μεταπήδησε στην Ειρήνη Πετρούπολης, με το παμπαιδικό και το παιδικό τμήμα της οποίας έφτασε δύο φορές στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος. Το 2010 έπαιξε για πρώτη φορά στην ανδρική ομάδα της Ειρήνης, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, ενώ τη σεζόν 2011-12 ήταν κανονικά μέλος του ανδρικού τμήματος, που κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο από τη Β’ στην Α’ ΕΠΣΑ. «Ευχαριστώ πολύ τα παιδιά της ομάδας για την ατμόσφαιρα που συναντάω στο γήπεδο. Φαίνεται πως είναι μια οικογένεια και από πλευράς μου θα κάνω ό,τι καλύτερο προκειμένου να βοηθήσω στη φετινή προσπάθεια. Είμαι σίγουρος πως θα έχουμε μια πολύ καλή πορεία», δήλωσε στο σάιτ της ομάδας ο Γιώργος Μάντζαρης.

Τρία μόνο τα νέα πρόσωπα ως τώρα, ο μέσος Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, ο τερματοφύλακας Πέτρος Λιανός και ο μεσοεπιθετικός Γιώργος Μάντζαρης. Θυμίζουμε ότι έχουν ανέβει στην ανδρική ομάδα από την πολύ επιτυχημένη των Νέων, οι Αλέξης Βλογιαννίτης, Γιάννης Βλάχος και Βαγγέλης Καραούζας. «Εσωτερικές» μεταγραφές, οι επίσης μικροί Αλεξόδημος Δημαλέξης και Πέτρος Πέτοβιτς.

Τα φιλικά προετοιμασίας: 24/08 Αγ. Ιερόθεος (εντός), 28/08 Λαύρα Αργυρούπολης (εκτός), 31/08 Σούρμενα (εκτός), 04/09 Λυκόβρυση (εντός), 08/09 Δόξα Αγ. Αννας (εκτός), 11/09 Τριφυλλιακός (εντός), 14/09 ΓΣ Καισαριανής (εντός)

Παρελθόν Φλωκιώτης, Τσίπουρας, Μαρτίνης

Ελεύθεροι έμειναν οι Σωτήρης Φλωκιώτης, Παναγιώτης Τσίπουρας και Κώστας Μαρτίνης, στους οποίους ο Απόλλων εύχεται ό,τι καλύτερο και τους ευχαριστεί για την προσφορά τους στην ομάδα. Ειδικότερα στον «Φλώκο», από τα παλαιότερα μέλη, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και συμπαίκτες, του εύχονται τα καλύτερα, σ’ αυτόν και τη γυναίκα του Φυλλιώ, με την ευκαιρία της γέννησης και του δεύτερου γιου τους!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply