Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι -Αστέρια Δραπετσώνας | Συνεχίζουν με Παύλο Πλαφαδέλλη στην άκρη του πάγκου

Published

on

Η ανακοίνωση του συλλόγου της Δραπετσώνας σχετικά με την ανανέωση της συνεργασίας  με τον έμπειρο τεχνικό αναφέρει σχετικά:
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον πολύπειρο τεχνικό Παύλο Πλαφαδέλλη.
Ο κ. Πλαφαδέλλης ανέλαβε την ομάδα μας πέρυσι τον Οκτώβριο σε μία δύσκολη χρονικά περίοδο και υπό τις οδηγίες του η ομάδα μας κατάφερε όχι μόνο να ανακάμψει, αλλά και να διεκδικήσει την άνοδο μέχρι την τελευταία στιγμή.
Πρόκειται για έναν προπονητή που διακρινεται για την εργατικότητα και την μεθοδικότητα του και ευελπιστούμε ότι και τη νέα χρονιά θα συνεχίσει να οδηγεί την ομάδα μας στο δρόμο των επιτυχιών.
Στο πλευρό του κου Πλαφαδέλλη θα συνεχίσει και την επόμενη χρονιά ως γυμναστής ο επί σειρά ετών συνεργάτης του και “δεξί του χέρι”, Γιάννης Μιχάλης, ένας άνθρωπος που με την πολύ καλή δουλειά που έκανε στον τομέα της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών, συνέβαλε τα μέγιστα στην περσινή πορεία της ομάδας μας.
Τέλος, για μία ακόμα χρονιά, 5η κατά σειρά, θα συνεχίσει στην ομάδα μας ο έμπειρος προπονητής τερματοφυλάκων Μιχάλης Μακρόπουλος, ένας άνθρωπος που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις της ομάδας μας και η δουλειά, ο χαρακτήρας και η προσφορά του εκτιμώνται και αναγνωρίζονται από όλους.
Ευχόμαστε, λοιπόν, σε όλο το προπονητικό μας επιτελείο καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα και να πανηγυρίσουν πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!!!