Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Δραπετσώνας – Ανανέωσε ο Παναγιώτης Καρπούζης

Published

on

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή  Παναγιώτη Καρπούζη ανακοίνωσαν οι Νέοι Δραπετσώνας
Το Δελτίο Τύπου
Σε ακόμη μία ανανέωση προχώρησε η ομάδα μας, αφού με τη φανέλα της θα αγωνίζεται και την επόμενη σεζόν ο 24χρονος μέσος Παναγιώτης Καρπούζης.
Πρόκειται για ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις Ακαδημίες μας και πέρυσι έβαλε κι αυτός το δικό του λιθαράκι στην άνοδο της ομάδας μας.
Ο Παναγιώτης είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο ως ανασταλτικός μέσος, όσο και ως κεντρικός αμυντικός.
Διακρίνεται ιδιαίτερα τόσο για τα φυσικά του προσόντα, τον δυναμισμό και την εργατικότητα του, όσο και για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα, καθώς είναι ένα παιδί που κάθε χρόνο δουλεύει σκληρά και περιμένει καρτερικά τις ευκαιρίες που του αναλογούν, όντας πάντοτε έτοιμος να βοηθήσει την ομαδά ανά πάσα στιγμή.
Γι αυτό λοιπόν εκτιμώντας την προσφορά του και γνωρίζοντας τί μπορεί να προσφέρει μέσα στο γήπεδο, είμαστε σίγουροι ότι και τη νέα σεζόν θα δώσει σημαντικές λύσεις και βοήθειες στην ομάδα μας.
Του ευχόμαστε, λοιπόν, καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’όλα και να πανηγυρίσει πολλές ακόμα επιτυχίες με την ομάδα μας στο μέλλον!!!