Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Δραπετσώνας – Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος

Published

on

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Χρήστο Παπαδόπουλο έκανε γνωστή η διοίκηση των Νέων Δραπετσώνας. Αναλυτικά αναφέρει:

Σε μία ακόμη κίνηση ουσίας προχώρησε η ομάδα μας, αφού ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 32χρονο δεξιό οπισθοφύλακα Χρήστο Παπαδόπουλο.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή, καθώς παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην ομάδα μας “μόλις” 5 χρόνια , έχει καταφέρει να αγαπηθεί όσο λίγοι από όλα τα μέλη της.

Μπορεί η άφιξη του στην ομάδα μας να πέρασε αρχικά απαρατήρητη, όμως ο Χρήστος με το πείσμα του, την συνέπεια του, την υπομονή του και τη σκληρή δουλειά κατάφερε όχι μόνο να καθιερωθεί στην ομάδα μας, αλλά και να αποτελέσει την περσινή σεζόν ένα από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη της, που οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο, όντας ένας από τους ποδοσφαιριστές με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής . Σίγουρα και τη νέα χρονιά θα είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια του νέου προπονητή. Η πορεία του Χρήστου πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλα τα νεαρά παιδιά που έχουν σκοπό να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο.
Του ευχόμαστε, λοιπόν, καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’όλα και μακάρι να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας για πολλά χρόνια ακόμη.