Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Δραπετσώνας- Ατρόμητος Πειραιά 2-2

Published

on

Ψυχωμένοι οι Νέοι Δραπετσώνας, αν και έπαιζαν από το 25′ με δέκα παίκτες, κατάφεραν βάλουν δύσκολα στον Ατρόμητο Πειραιά, με τον οποίο αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2.

Μόλις στο 10′ οι γηπεδούχοι του Γιώργου Ανανιάδη πήραν το προβάδισμα με τον Τσούπρο. Στο 25′ οι Νέοι έμειναν με δέκα, λόγω αποβολής του Πουλή, όμως αυτό δεν πτόησε τους γηπεδούχους που διπλασίασαν στο 49′ με τον  Τσελέπη Σ..

Οι Καμινιώτες κάπου εκεί “ξύπνησαν” και κατάφεραν να σώσουν κάπως τα προσχήματα ισοφαρίζοντας με δυο γκολ του Στρίγγα(59′, 65′).

Διαιτήτευσε ο Τζαγκαράκης. Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται στο ρέφερι για ανάλογη αποβολή που δεν έδωσε στο 23′ σε μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου, που ήταν τελευταίος παίκτης και τον παρατήρησε με κίτρινη κάρτα.

ΝΕΟΙ: Κωστόπουλος, Κυριακάκης, Τσελέπης Σ., Πούλης, Τσούπρος, Τσελέπης Α., Αρβανίτης(65′ Ικόνομι),  Γιακασίκογλου(73′ Βέρας), Μούστα, Καραγιάννης(44′ Φίτσο), Γιώργο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Καλαματιανός Κακαβογιάννης, Αδαμίδης(82′ Ζιάι), Μπριλάκης(46′ Φέκος), Καρνέσης, Παπαδάκης, Στρίγγας(75′ Κοντάκος), Ξενάκης, Σιγάλας, Τζάκσον(46’Κακαράντζας), Καμαρά.

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ