Connect with us

stoplekto

Νέοι Δραπετσώνας: “Είμαστε από την πρώτη αγωνιστική στο στόχαστρο της διαιτησίας”

Published

on

Από το ΔΣ των Νέων Δραπετσώνας δημοσιεύτηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

“Μετά από 2 χρόνια υποτυπώδους λειτουργίας του αθλητισμού λόγω πανδημίας, πιστεύαμε ότι κάποια πράγματα θα είχαν αλλάξει. Μεταξύ αυτών η Ελληνική διαιτησία και συγκεκριμένα η Πειραϊκή. Αλλά μάλλον έπρεπε να ξέρουμε ότι μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.
Από την 1η αγωνιστική βρεθήκαμε στο στόχαστρο της Πειραϊκής διαιτησίας. Από “ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΛΑΘΟΣ” του διαιτητή χάσαμε τον βαθμό που είχαμε κερδίσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο κι επιπλέον τιμωρηθήκαμε με – 3 βαθμούς (οφείλεται στην άτολμη και καθοδηγούμενη πειθαρχική επιτροπή).
Σχεδόν σε κάθε αγώνα που προβάλουμε αντίσταση έρχονται 1 -2 αποβολές λόγω διαμαρτυρίας (εκτός 1 για επικίνδυνο παίξιμο σε αγώνα κυπέλλου) για να έρθουν τα πράγματα στη θέση τους.
Στον τελευταίο αγώνα μας με τον Αστέρα Κερατσινίου σύμφωνα με τους καινούριους κανόνες που εφάρμοσε ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, η απομάκρυνση της μπάλας εντός περιοχής από αμυνόμενο είναι φάουλ στην γραμμή της μεγάλης περιοχής και 1 -0.
Δοκάρι και απομάκρυνση είναι γκολ και 2-0.
Όταν ο επιτιθέμενος των Νέων ανακοπεί με φάουλ (του δώσουν τα πόδια στα χέρια) από τον τελευταίο αντίπαλο παίκτη και ενώ σε προφανή θέση για γκολ, είναι κίτρινη στον αμυνόμενο και χαδάκι και κίτρινη σε παίκτη των Νέων γιατί τόλμησε να έχει διαφορετική άποψη από τον άρχοντα.
Όταν μετά από σκληρό φάουλ, δείχνει κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Αστέρα, που είναι η δεύτερη, για να υπάρχει ισονομία δείχνει και μία σε παίκτη των Νέων (επίσης δεύτερη) επειδή έτυχε να είναι κάπου εκεί κοντά.
Τέλος το Φ.Α. έχει ασάφειες, παραλείψεις και απόκρυψη γεγονότων.
Κύριοι της Ε.Π.Σ.Π.
Κύριοι της ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ
Θέλετε τον υποβιβασμό μας ή τον πλήρη αφανισμό μας;
Σας στέλνουμε τα κλειδιά και τη σφραγίδα της ομάδας και πράξτε κατά το δοκούν.
Στους επόμενους αγώνες θα σας υποδεχόμαστε με ΜΑΥΡΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ.
Το κερασάκι στην τούρτα (όχι της μαμάς) ο δικός μας παίκτης τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές και της αντίπαλης ομάδας με καμία αγωνιστική (αθάνατη Πειθαρχική Επιτροπής γράφεις ιστορία).

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος     Ο Γραμματέας

Μ. Βαρδίκος      Χ. Ταουξής”.