Connect with us

stoplekto

Νέοι Δραπετσώνας: “Κληθήκαμε σε απολογία για το θάρρος μας”

Published

on

 

ΠΡΟΣ Πειραιάς, 15-12-2021
ΤΗΝ Ε.Π.Σ.Π.
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΑΠΟΛΟΓΙΑ
Καλούμεθα σε απολογία επειδή είχαμε το θάρρος να γνωστοποιήσουμε συμπεριφορές που θεωρούμε ότι είναι ενάντιες προς την ομάδα μας και γενικότερα προς τον αθλητισμό.
Μας ζητούν φωτογραφικό υλικό από τον αγώνα μας με τον Αστέρα Κερατσινίου (δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με την συγκεκριμένη ομάδα) για να δουν αυτά που ισχυριζόμαστε, όταν σε προηγούμενο παιχνίδι μας (με τον Ατρόμητο Π.) τους προσκομίσαμε και φαίνονται ολοφάνερα αυτά που ισχυριζόμαστε και δεν τα έλαβαν υπόψη τους.
Και αφού έχουμε άδικο και μας καλούν σε απολογία για συκοφαντικές εκφράσεις και δυσμενείς κρίσεις στο δημοσίευμα μας τις 8/12 ας μας εξηγήσουν γιατί μετά από αυτό το δημοσίευμα μας, προχώρησαν στην τιμωρία του συγκεκριμένου παίκτη την Παρασκευή 10/12.
Γιατί εξάλλου μας ενημέρωσαν ότι πρότειναν την τιμωρία των συγκεκριμένων διαιτητών αν όχι για διαιτητικά λάθη;
Ρωτάμε για ποιο λόγο η δημοσίευσή μας είχε συκοφαντικές εκφράσεις και δυσμενείς κρίσεις όταν έρχονται “κατόπιν εορτής” και κάνουν αυτά που δημοσιεύσαμε;
Υ.Γ: Δεν μας χωρίζει τίποτα με τον Αστέρα Κερατσινίου, ούτε με τον παίκτη και ασφαλώς υποληπτόμεθα και εκτιμούμε απεριόριστα τα μέλη της πειθαρχικής επιτροπής, συναδέλφους του επίτιμου προέδρου μας κ. Βασίλη Ταουξή, επί σειρά ετών. Άρα δεν στηλιτεύουμε πρόσωπα αλλά συγκεκριμένες πρακτικές που οδηγούν σε αφανισμό της ομάδας μας
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Μ. Βαρδίκος Χ. Ταουξής