Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Δραπετσώνας – Συμφωνία με Ένι Μούτσα για παραμονή

Published

on

Σε μία ακόμη ανανέωση με φόντο το παρόν και το μέλλον προχώρησαν οι Νέοι Δραπετσώνας, αφού και την νέα σεζόν θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ο 22χρονος ταλαντούχος κεντρικός μέσος Ένι Μούτσα.

Η ανακοίνωση

Ο Ένι ήρθε στην ομάδα μας πριν 3 χρόνια και από την πρώτη στιγμή έδειξε εξαιρετικά στοιχεία αφήνοντας άριστες εντυπώσεις. Είναι ένας παίκτης που έλειψε πολύ πέρυσι από την ομάδα μας, γιατί έπρεπε να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο χώρο του κέντρου, καθώς πέρα από το να μαρκάρει, έχει την ικανότητα και την οξυδέρκεια και να δημιουργήσει, ελέγχοντας παράλληλα το ρυθμό του παιχνιδιού.Ο συνδυασμός αυτών των στοιχείων είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει, παρά το νεαρό της ηλικίας του. Μπορεί πέρυσι να μην βοήθησε όσο θα ήθελε την ομάδα, όμως φέτος με όρεξη για σκληρή δουλειά, περιμένουμε πολλά από εκείνον και είμαστε σίγουροι ότι διαθέτει το ταλέντο και τις δυνατότητες για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες μας.
Του ευχόμαστε, λοιπόν, καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’όλα και να πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας στο μέλλον.