Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Ευγένειας – Αετός Κορυδαλλού 1-2

Published

on

Νικηφόρα πέρασε από την Χαραυγή ο Αετός Κορυδαλλού , όπου επικράτησε δίκαια των Νέων Ευγένειας  με 1-2 .

Ήταν η πρώτη νίκη των φιλοξενούμενων μακριά από την έδρα τους.

Η ομάδα του Τάκη Αγγελάκη μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και κατάφερε να κρατήσει μακριά από την εστία της τους αντίπαλους επιθετικού.

Οι Κορυδαλλιώτες προηγήθηκαν στο 17’ με πλασέ του Ροδίτη μετά από τριπλή προσπάθεια. Αρχικά απέκρουσε ο γκολκίπερ Γκανάς και στη συνέχεια πάνω στη γραμμή ο Γκανίδης .

Στο 26’ το πλασέ του Τσιρκινίδη πέρασε μόλις άουτ ενώ στο 32’ το σουτ του Φειδά απέκρουσε σε κόρνερ με υπερένταση ο Γκανάς .

Οι Νέοι Ευγένειας παρουσιάστηκαν βελτιωμένοι στην επανάληψη με τις αλλαγές που έκανε ο Δημήτρης Αλειφεράκης   και προσπάθησαν για την ισοφάριση . Τα κατάφεραν στο 78’ με διαγώνιο σουτ του Γκανίδη .

Ωστόσο ο Αετός ήταν αυτός που «μίλησε » τελευταίος αφού στο 86’ ο Ντόνε με ψηλοκρεμαστό σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Δεν απέφυγε τα λάθη ο διαιτητής Τζαγκαράκης.

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ :  Γκανάς, Πετρίδης, Δημόπουλος( 75’ Πολυχρονάκης) , Τριανταφύλλου, Αβράμης, Ζαμπέτης , Γκανίδης, Καριντζαΐδης, Σκουλουδάκης, Τσιαμήτας( 46’ Κωνσταντίνου)  Κουρπάς( 46’ Μπέκα).

ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ: Καλογεράς, Τόπι, Σύρμας, Μηνάγιας ( 13’ λ.τρ. Φειδάς ) Κλουβάτος, Σιδηρόπουλος, Τσιρκινίδης, Βερούση( 65’  Τσιμιλιώτης) Ροδίτης( 56’ Κόμητας), Κωστόπουλος,  Ντόνε.