Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Ευγενείας- Ίκαρος Καλλιθέας 2-2

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης 

 

Ένα εξαιρετικό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες παρακολουθήσαμε στο γήπεδο της Χαραυγής ανάμεσα σε δύο καθαρές, θεαματικές και νεανικές ομάδες, όπως οι ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ του προπονητή Δημήτρη Αλειφεράκη και ο ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ του Κώστα Παπουτσή, με τελικό σκορ μια χορταστική ισοπαλία με σκορ 2-2! Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο 15λεπτο και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 7′ και στο 12′ με πρωταγωνιστή τον Σαράκο, που είδε την πρώτη φορά την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ και την δεύτερη τον τερματοφύλακα Ηλιάδη να αποκρούει το σουτ του και την μπάλα να καταλήγει πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά κόρνερ! Την πρώτη φορά όμως που οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στην αντίπαλη περιοχή σκόραραν! Ο Καλελά με απ’ ευθείας φάουλ πέτυχε το 0-1, αν και ο πρωτοεμφανιζόμενος νεαρός τερματοφύλακας των ΝΕΩΝ έχει μερίδιο ευθύνης. Μάλιστα στο 24′ ο Γραίος με κεφαλιά παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ για την ομάδα του… Οι γηπεδούχοι στο 26′ ξαναμπήκαν πάλι δυνατά στο παιχνίδι και ισοφάρισαν σε 1-1 με κεφαλιά του Γκανίδη μετά από σέντρα ακριβείας του Καριντζαΐδη! Στο 32′ ο Γραίος μόνος του με το τέρμα αστόχησε και στο 37′ ο ίδιος παίκτης με λόμπα είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα Λιάπη! Αυτή ήταν και τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους… Στο Β’ ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ακόμα καλύτερο! Στο πρώτο μόλις λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 2-1 όταν ο Τοπίκογλου μετά από σύγχυση στην μικρή περιοχή των φιλοξενούμενων σκόραρε από κοντά! Και από εκεί και πέρα το παιχνίδι έγινε “ροντέο” με έναν τρελό ρυθμό και δυνατές αλλά πεντακάθαρες μονομαχίες… Στο 51′ ο Ζαμπέτης έχασε μεγάλη ευκαιρία να αυξήσει τον δείκτη του σκορ για την ομάδα του, στο 67′ ο Χατζηαράπης παραλίγο να σκοράρει με απ’ ευθείας φάουλ, και τελικά στο 87′ ο Πετρόπουλος με σέντρα σουτ ισοφάρισε σε 2-2! Και στο 90′ ο ίδιος παίκτης παραλίγο να γυρίσει το παιχνίδι για την ομάδα του, αλλά το σουτ που έκανε σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι! Ακόμα και στις καθυστερήσεις χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν να αλλάξει το σκορ, αλλά το ζήτημα είναι ότι οι πολυάριθμοι θεατές που παρακολούθησαν το παιχνίδι έφυγαν από το γήπεδο ποδοσφαιρικά “χορτάτοι”… Τον αγώνα διαιτήτευσε ο εξαιρετικός Γιώργος Παπανδριόπουλος με βοηθούς τον Κώστα Κεφαλιακό και τον Στέφανο Αντωνόπουλο, ενώ παρατηρητής τού αγώνα ήταν ο κύριος Λάμπρος Αναγνώστου… Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ (Δημήτρης Αλειφεράκης): Λιάπης, Σαράκος, Μπέκα, Τσιαμήτας (68′ Στριγκώνης), Ζαμπέτης, Γκανίδης, Νικολάου, Καριντζαΐδης, Αβράμης, Τοπίκογλου (78′ Μουράτι), Δερμεντζόγλου.

ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Κώστας Παπουτσής): Ηλιάδης, Τσαρούχας (64′ Χατζηαράπης), Καραουλάνης, Ναυπλιώτης, Σύρμας, Πλέσσας, Λιμήτσιος, Τρικαμηνάς, Γραίος (85′ Βασίλης), Καλελά, Μαγουλάς (55′ Πετρόπουλος)