Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Ευγενείας – ΑΕ Νίκαια  4-1

Published

on

Ιδιαίτερα αποτελεσματικοί οι Νέοι Ευγενείας πέτυχαν σπουδαία νίκη με 4-1 επί της ΑΕ Νίκαιας  και έκαναν ένα πολύ σημαντικό βήμα για την άνοδο τους.

Για όσους πάντως ήταν στο γήπεδο το τελικό σκορ είναι πλασματικό, τουλάχιστον όσον αφορά την έκταση του.

Οι Νικαιώτες δεν είχαν καμία σχέση με τον πρόσφατο αγώνα του πρωταθλήματος . Είχαν τον έλεγχο των κινήσεων , την κυκλοφορία της μπάλας , αλλά  πλήρωσαν τα λάθη και τα κενά στην άμυνα .

Η Ευγένεια που πλέον έχει στόφα μεγάλης ομάδας  με την προσωπική σφραγίδα του Λουκά Καρμίρη ξέρει να κερδίζει ακόμα και όταν δεν παίζει καλά.

Και ενώ η ΑΕ Νίκαια ξεκίνησε απειλητικά , οι Νέοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 25’ , όταν ο  Πετρόχειλος  μετά από ωραία ενέργεια  έδωσε στον Κουρπά που πλάσαρε εύστοχα.

Η ισοφάριση ήλθε στο 49’  όταν ο Καλαϊτζόγλου έβγαλε μόνο του τον Παπακίτσο που ντρίπλαρε και τον Τσαΐνη γράφοντας το 1-1 .

Δέκα λεπτά αργότερα( 59’) οι Ευγενειώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους με πλασέ του Τσιαμήτα που  βρέθηκε μόνος του εκμεταλλευόμενος  τη αδράνεια της αντίπαλης άμυνας .

Στο 71’μετά από σέντρα του Δημόπουλου ο Πλήθης με σουτ έκανε το 3-1 .

Στο 78’ ο Μαυρουδής ανατράπηκε από τον Καριντζαΐδη. Πέναλτι και αποβολή για τον τελευταίο με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Το εκτέλεσε ο ίδιος ο Μαυρουδής , αλλά ο  Τσαΐνης απέκρουσε έξοχα.

Η «μαγική εικόνα» ολοκληρώθηκε στο 94’. Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Μπλέτσας με σουτ έγραψε το τελικό 4-1.

Άψογος ο διαιτητής Ορφανός που απέβαλε στο 88’ από τον πάγκο της Νίκαιας τον αναπληρωματικό γκολκίπερ Μπέτσε.

ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ : Τσαΐνης, Λοξός, Πολυχρονάκης, Καριντζαΐδης, Μπροτζάκης, Ντάντης Χριστοδούλου , Τσιαμήτας ( 69’ Δημόπουλος), Κουρπάς,( 64’ Τραμουντάνας) , Πετρόχειλος, Πλήθης ( 89’ Μπλέτσας )

ΑΕ ΝΙΚΑΙΑ : Γουσγουνέλης, Καλαϊτζής ( 81’ Σύρος) , Ντζούρας, Αργυρόπουλος, Παπαδόπουλος, Καλαϊτζόγλου, Μαυρογέννης( 69’ Τζεγιαννάκης ) Ντζέλιας, Μαυρουδής, Παπακίτσος , Τσονόπουλος( 55’ Μαραγκός)