Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Ευγενείας – Επιστολή συμπαράστασης

Published

on

Από το ΔΣ του Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγενείας λάβαμε την παρακάτω επιστολή.

Προς

Αξιότιμο Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας
κ. Χρήστο Βρεττάκο
Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας

Κερατσίνι, 22-10-2019

Με ομόφωνη απόφαση, στην από 21-10-2019 συνεδρίαση του, το Δ.Σ. του Συλλόγου Α.Π.Ψ.Ο. Νέοι Ευγένειας εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας κ. Χρήστο Βρεττάκο καθώς και σε όλο το δημοτικό συμβούλιο :

  1. Για τις κινητοποιήσεις και τον αγώνα των δημοτικών μας αρχών ενάντια στα σχέδια για το νέο master plan μετατροπής του λιμανιού και της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά σε αποκλειστικό χώρο εργασιών της COSCO, που θα υποβαθμίσει την πόλη μας, το περιβάλλον και τις ανθρώπινες ζωές.
  2. Για τον αγώνα για ένα λιμάνι που θα λειτουργεί με προτεραιότητα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του και όχι το κέρδος του ιδιώτη επενδυτή σε βάρος της πόλης, των δημοτών και των εργασιακών δικαιωμάτων.
  3. Εκφράζει την συμπαράστασή του και τάσσεται στο πλευρό του δημάρχου μας κ. Χρήστου Βρεττάκου για την μήνυση-αγωγή εναντίον του, από την εταιρεία Oil One συμφερόντων του επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μελισσανίδη, ζητώντας να αποσυρθεί άμεσα.

Ο σύλλογός μας θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό της δημοτικής αρχής και θα συντάσσεται με τους αγώνες της για την οριστική απομάκρυνση των βιομηχανικών δραστηριοτήτων από την πόλη μας, που υποβαθμίζουν την ποιότητα της ζωής μας, οικοδομώντας στις περιοχές αυτές εγκαταστάσεις πολιτιστικής και αθλητικής ανάπτυξης.

 

Το Δ.Σ. Α.Π.Ψ.Ο. ΝΕΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΑΣ