Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Ευγενείας – Καλό καλοκαίρι από τις ακαδημίες

Published

on

Η ποδοσφαιρική χρονιά ολοκληρώθηκε για την ακαδημία μας μέσα στο γήπεδο.
Μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων  και για ενάμιση μήνα, οι ηλικιακές κατηγορίες από κ-8 έως και κ-16 συμμετείχαν στις προπονήσεις τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
Την Πέμπτη 16/7 πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση και στη συνέχεια ακολούθησε παράσταση θεάτρου σκιών καθώς και ένα κέρασμα για τους γονείς και τα παιδιά.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον καλλιτέχνη κ.Πάνο Καπετανίδη για την παράστασή του,που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις σε παιδιά και γονείς.
Ευχαριστούμε επίσης τον Ανδρέα Δημόπουλο και το Δημήτρη Ποτουρίδη,τόσο για την καθαριότητα των κερκίδων όσο και για τη παραχώρηση του χώρου της καντίνας ”το πέναλτυ”.
Τέλος οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα το διοικητικό ηγέτη του Ατρόμητου Κερατσινίου κύριο Θανάση Μπαλαφούτη. Μας παραχώρησε τις ώρες προπονήσεων της ανδρικής ομάδας και έτσι οι δικές μας προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν κάτω από ήπιες συνθήκες θερμοκρασίας. Η κίνηση αυτή είναι σαφέστατο δείγμα φιλικής αντιμετώπισης ,κάτι που συνάδει και με τις δικές μας αντιλήψεις για τις σχέσεις ανάμεσα στα γειτονικά σωματεία.