Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Ευγενείας: Παρουσίαση των ακαδημιών

Published

on

Με μεγάλη επιτυχία συμμετοχής από τους γονείς των νεαρών αθλητών μας πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 10-09-2018 στα γραφεία μας, η παρουσίαση του προγράμματος, του εσωτερικού κανονισμού, των στόχων και των δράσεων της Ακαδημίας μας για την αθλητική χρονιά 2018-2019, από τον Τεχνικό δ/ντη μας Γιάννη Σωτήρχο παρουσία προπονητών και διοίκησης,
Καταλυτική και η παρουσία των νέων αθλητών που ήρθαν φέτος στην ομάδα μας και των οικογενειών τους. Οι εγγραφές στην Ακαδημία μας έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία! Αυτό μας δείχνει ότι βρισκόμαστε σε σωστά μονοπάτια! Ευχαριστούμε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη τους! Διαρκής δέσμευση… Θα κάνουμε ότι καλύτερο για τα παιδιά μας! Η φιλοσοφία μας ,,, Πρώτα καλοί άνθρωποι … μετά καλοί αθλητές! Ψυχαγωγία, χαρά, μάθηση, οικογένεια, ΟΜΑΔΑ!! Όλοι μαζί θα πορευτούμε και την νέα χρονιά! Με συνεργασία, σεβασμό και αγάπη για τα ΠΑΙΔΙΑ!
Οι εγγραφές συνεχίζονται… αδιάκοπα και σταθερά!
Καλούμε όλα τα παιδιά που θέλουν να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν το όμορφο άθλημα του ποδοσφαίρου… Από 4 έως και 16 ετών.. Στα γήπεδα της περιοχής ΧΑΡΑΥΓΗ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ, Σωκράτους & Παλαιολόγου , τις ώρες προπονήσεων των τμημάτων μας.
Σας περιμένουμε όλους! Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας!