Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέοι Ολυμπιακού Κερατσινίου- ΑΕ Χατζηκυριακείου 0-0

Published

on

Γράφει ο Θάνος Λογοθέτης

 

Σε έναν αγώνα με καλό ρυθμό, αλλά χωρίς κλασικές ευκαιρίες, ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ μοιράστηκαν βαθμό και εντυπώσεις στο γήπεδο της Χαραυγής. Στο 20′ σημειώθηκε η πρώτη καλή ευκαιρία του αγώνα όταν ο Καράμπελας των γηπεδούχων σούταρε δυνατά, για να μπλοκάρει σταθερά ο τερματοφύλακας Κιλμπασάνης. Στο 32′ σουτ του Μαρουσάκη για το ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο επόμενο λεπτό σουτ από κοντά του Καμπιώτη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Κιλμπασάνης για τους φιλοξενούμενους… Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός άλλαξε αφού το ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του εκμεταλλευόμενο την κόπωση των ΝΕΩΝ και απείλησε, αρχικά με κεφαλιά του Κεκάκου στο 50′ και τρία λεπτά αργότερα με σουτ του ίδιου παίκτη! Στο 62′ ήταν σειρά του Κουγιουμτζή να απειλήσει μετά από μπέρδεμα των αμυντικών και στο 71′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία του παιχνιδιού όταν σε απ’ ευθείας φάουλ του Μιχαηλίδη έδιωξε την μπάλα με τα ακροδάχτυλα ο γκολκίπερ Φουτράκης, πάνω από την εστία… Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο (άριστος) Αρχιμήδης Τριανταφυλλίδης με βοηθούς τους επίσης πολύ καλούς Νίκο Μαυρομιχάλη και Δημήτρη Τέσση. Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο κύριος Μανώλης Γιάνναρος…

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΝΕΟΙ ΟΛΥΜΠ. ΚΕΡ. (Τέλης Βαμβακάρης): Φουτράκης Μ., Στρατάκης, Μαρίνος, Πολίτης, Διόγος, Φουτράκης Χ., Καμπιώτης (60′ Ιατρόπουλος) Καράμπελας (79′ Δαμίγος), Παπανικολάου, Μαυρίδογλου (91′ Ρούσσος), Μαρίνος (79′ Κουράκος).

ΑΕ ΧΑΤΖΗΚΥΡΙΑΚΕΙΟΥ (Νίκος Διαμαντόπουλος): Κιλμπασάνης, Γιαννίκος (75′ Σπύρος), Μαρουσάκης, Κρανιάς, Μπάλλιας, Σαμουρίδης, Κουγιουμτζής, Μπαλτιμάς, Κεκάκος (68′ Ζαρουχλιώτης), Μιχαηλίδης, Τομπαΐδης (68′ Χιονίδης)