Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέος ήρωας του Ιάσονα ο Καραμίντζας! – «Ματσάρα» στο Ρουφ

Published

on

Σπουδαία νίκη και τέταρτη διαδοχική για τον Ιάσονα που επιβλήθηκε 4-2 του Βοτανικού στο Ρουφ. Οι ‘κυανόλευκοι’ αγχώθηκαν βλέποντας τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν σε 2-2, όμως στο τέλος καθάρισε ο Καραμίντζας θυμίζοντας τον παλιό καλό του εαυτό. Έπειτα κι από αυτή την επιτυχία, το συγκρότημα από το Ίλιον ανέβηκε δέκατο έχοντας 32 βαθμούς. Στο αντίπαλο στρατόπεδο υπάρχει απογοήτευση, καθώς για ακόμα μία φορά η ομάδα πάλεψε και παραλίγο να κάνει την ζημιά, αλλά ηττήθηκε στα σημεία. Έτσι, συνεχίζει προτελευταία αριθμώντας μόλις 12 πόντους.

Τον δρόμο για την μεγάλη νίκη άνοιξε στο 30′ ο Μιχαλόπουλος. Η Ένωση απάντησε στο 40′ χάρις την ατομική προσπάθεια του Σπυροπάλι, όμως δύο λεπτά πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο ο Μανδαμαδιώτης συνέχισε το επιθετικό του κρεσέντο για ακόμα μία αγωνιστική γράφοντας το 2-1. Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, οι παίκτες του Γιώργου Μπαζώρα συνέχισαν να παίζουν ψυχωμένα και στο 56′ ισοφάρισαν εκ νέου με πέναλτι του Τζαβάρα. Ο χρόνος κυλούσε εναντίων της ομάδας του Νίκου Φούσκα, αλλά ο Καραμίντζας βρήκε δίχτυα με ωραίο τρόπο στο 79′ και το 90′ για να δώσει ένα μεγάλο διπλό στους ‘κυανόλευκους’ που ρολάρουν σε μια κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Διαιτητές: Περράκης Κ., Λεοντακιανάκος Κ., Μπατζιόπουλος Σ.

Βοτανικός (Γιώργος Μπαζώρας): Ρούσσος, Πανάγος, Κολάγκη, Μονδέλος, Κατσούδας, Ρακιτζής (33′ λ.τρ. Ηλιάκης), Φιλόπουλος, Ντάμας (72′ Ευθυμιόπουλος), Τζαβάρας, Σκεύης (83′ Θεοδωρέλος), Σπυροπάλι.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Ρώιμπας (62′ Καραμίντζας), Βασιλάκος Β., Λουκάκης, Χαλιάσος, Παναγιωτίδης, Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντόπουλος Ι., Βασιλικός, Καριατλής, Μιχαλόπουλος (84′ Αγγελόπουλος).