Connect with us

5ος Όμιλος

Νέος κανονιοβολισμός με Πασαλίδη στην ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Στην ΑΕ Μοσχάτου αρκετοί βιάστηκαν να σχολιάσουν με τη στασιμότητα στις αρχές Ιουνίου, παρ ‘ όλα αυτά η διοίκηση του Στέφανου Φαναρίτη δεν θα μπορούσε παρά με πράξεις να δώσει τις καλύτερες απαντήσεις μέσω μεταγραφικών κινήσεων.

Η αρχή έγινε με την απόκτηση του Χριστόφορου Ντούμπερετ, για να ακολουθήσει η μετακίνηση στο πράσινο στρατόπεδο του Άγιου Γιώρα.

Παρ’ όλα αυτά οι κανονιοβολισμοί συνεχίζονται από τον πρόεδρο των «πρασίνων» αφού σήμερα ανακοίνωσε την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή που τις δυο προηγούμενες σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα φορώντας τη φανέλα του Κερατσινίου.

Συγκεκριμένα, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Σπάθα θα προπονείται και πάλι ο Χριστόφορος Πασαλίδης.

Και λέμε και πάλι διότι ο προπονητής με τον ποδοσφαιριστή είχαν συνεργαστεί από την κοινή τους θητεία στο Κερατσίνι και πέρυσι στο α’ εξάμηνο στο Μανδραϊκό.

Ο “Πόντιος” πέρυσι έπαιξε σε 23 ματς σε Μανδραϊκό και Κερατσίνι πετυχαίνοντας 6 γκολ, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει από Αστέρα Βάρης, Αιολικό και Κόρινθο 2006.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στις ακαδημίες του Ολυμπιακού, ενώ διακρίνεται για την ταχύτητα του την άριστη τεχνική κατάρτιση και για τις εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ.