Connect with us

stoplekto

Νέος μηδενισμός για τον Περαμαϊκό

Published

on

Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το ανακριτικό υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος  Α΄ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας  «ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  – ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σαββάτο 24/9/2016 στο γήπεδο Κορυδαλλού, θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ για την μη διεξαγωγή του αγώνα.

Κατακυρώνει τον εν λόγω αγώνα υπέρ του σωματείου ΕΡΜΗΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ  με  τέρματα  τρία (3) έναντι μηδέν (0) του Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΥ και βαθμούς τρείς (3)  υπέρ του Ερμή Κορυδαλλού έναντι μηδέν (0) του σωματείου ΑΠΟ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ.

Επιβάλει ποινή αφαίρεσης  δύο (2) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα επίσης τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου που μετέχει το σωματείο ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ, επίσης  αφαιρεί δύο ( 2) βαθμούς από το επόμενο πρωτάθλημα που θα συμμετάσχει το σωματείο Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ, καθώς επίσης και χρηματική ποινή 200 ευρώ( άρθρο 21 παρ. 2.α του ΚΑΠ ) –Το σωματείο Α.Π.Ο. ΠΕΡΑΜΑΙΚΟΣ, επιβαρύνεται  με τα έξοδα διεξαγωγής του εν λόγω αγώνα.