Connect with us

stoplekto

Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς: « Πάντα  θα  προσπαθούμε για το καλύτερο »    

Published

on

Από την  συντονιστική επιτροπή του « Νέου Ποδοσφαιρικού Πειραιά» εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

Την Δευτέρα στις 6/3/2017  θα διεξαχθούν οι  αρχαιρεσίες  για την εκλογή οργάνων  της Ε.Π.Σ.Πειραιά.  Σαν  συντονιστική επιτροπή του συνδυασμού « Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς» , που στήριξε  τα όργανα της απερχόμενης διοίκησης  της Ε.Π.Σ.Πειραιά,    αισθανόμαστε την ανάγκη να επικοινωνήσουμε με όλο τον ποδοσφαιρικό Πειραιά και να ενημερώσουμε τα εξής:

– Ευχαριστούμε όλα τα σωματεία  για την άριστη συνεργασία που υπήρχε και  την εμπιστοσύνη που  έδειξαν  στην απερχόμενη διοίκηση της Ένωσης μας.

-Πιστεύουμε ότι όλες οι επιτροπές λειτούργησαν με ανιδιοτέλεια και προσπάθησαν να υλοποιήσουν το πρόγραμμα του συνδυασμού  μας. Πολλά από αυτά έγιναν. Σαφώς και υπήρξαν λάθη και καθυστερήσεις.

– Οι επιλογές των προσώπων στηρίχθηκαν στην αξιοκρατία και στην διάθεση για προσφορά.

-Η συντονιστική επιτροπή του συνδυασμού ήταν ο αυστηρότερος κριτής των οργάνων διοίκησης της Ένωσης. Ποτέ δεν ήμασταν ικανοποιημένοι. Πάντα θα προσπαθούμε για το καλύτερο.

Είμαστε πάντα πρόθυμοι και ανοιχτοί σε διάλογο  για τα προβλήματα που απασχολούν τα πειραϊκά σωματεία.

-θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα μέλη της διοίκησης και των επιτροπών για τη προσφορά τους σε αυτήν την προσπάθεια.

Πρόθεση μας είναι να στηρίξουμε τους υποψήφιους του συνδυασμού

« Νέος Ποδοσφαιρικός Πειραιάς»  και στις επερχόμενες αρχαιρεσίες της 6/3/2017 και ζητάμε από τα σωματεία να δείξουν και πάλι την ίδια εμπιστοσύνη που έδειξαν και στις προηγούμενες αρχαιρεσίες.»