Connect with us

3ος Όμιλος

Νέος προπονητής στην Ερμιονίδα ο Καλογιαννίδης

Published

on

Στο πρόσωπο του Κώστα Καλογιαννίδη οι άνθρωποι της Ένωσης Ερμιονίδας βρήκαν τον προπονητή με τον οποίο θα πορευτεί η ομάδα της Αργολίδας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ο νεαρός προπονητής μετά από συνάντηση που πραγματοποίησε με την διοίκηση του συλλόγου συμφώνησε και πλέον είναι έτοιμος να δημιουργήσει ένα αξιόλογο σύνολο το οποίο θα παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο νέο πρωτάθλημα. Αναλυτικά, η ανακοίνωση:Η Αθλητική Ενωση Ερμιονίδας ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Κώστα Καλογιαννίδη στην θέση του προπονητή. Είναι 39 ετών και την προηγούμενη αγωνιστική περίδο ήταν προπονητής στην ομάδα του Παναρκαδικού.
Το βιογραφικό του
Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20/11/1976. Πρώτη φορά έπαιξε ποδόσφαιρο στους Νέους Ευγενείας στην Α” Πειραιά. Σαν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έπαιξε σε αρκετές ομάδες όπως Κερατσίνι, Πανελευσινιακός, Καλαμάτα, Λεβαδειακός, Αστέρας Τρίπολης, Μακεδονικός.
Προπονητικά ασχολήθηκε με το κομμάτι των ακαδημιών και σε επίπεδο ανδρών διετέλεσε Α προπονητής σε ΑΡΗ Τρίπολης και ΑΕΚ Τρίπολης (Δ΄Αρκαδίας) και Παναρκαδικό ενώ είναι και κάτοχος Διπλώματος Προπονητή UEFA B”.
Επίσης βοηθός του θα είναι ο Χαράλαμπος Πενταρβάνης