Connect with us

6ος Όμιλος

Νέος χορηγός οι “ΦΟΥΡΝΟΙ ΗΠΕΙΡΟΣ” στην Προοδευτική

Published

on

Η διοίκηση της; Προοδευτικής ανακοινώνει την συνεργασία της με την γνωστή εταιρεία “ΗΠΕΙΡΟΣ” Φούρνοι -Ζαχαροπλαστική, η οποία προστίθεται στους χορηγούς της ομάδας.
Η εταιρεία “ΗΠΕΙΡΟΣ” θα διαφημίζεται στα σορτσάκια της ομάδας μας , αλλά και με διαφημιστικές ταμπέλες στο γήπεδο Νικαίας.
Η διοίκηση της Προοδευτικής αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον φίλο κ. Αντώνη Τσάτσο, για την χορηγία του στην ομάδα.
Επίσης γίνεται γνωστό ότι όσοι άλλοι φίλοι επιχειρηματίες του συλλόγου- και όχι μόνο επιθυμούν να διαφημισθούν μέσω της Προοδευτικής μπορούν να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο κ. Γιώργο Ψαρρό.

Η διοίκηση της Προοδευτικής κι ο ίδιος ο πρόεδρος κ Λεμονής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στους φιλάθλους της ομάδας που εξακολουθούν να δημιουργούν σοβαρά προβλήματα, με διάφορες ενέργειες τους.
όπως είναι γνωστό η Ομάδα μας τιμωρήθηκε με βαρύ χρηματικό πρόστιμο για τον αγώνα με τον Ιωνικό, ενώ την Πέμπτη που μας πέρασε ήταν και πάλι κατηγορούμενη τόσο για τον αγώνα με τον Εθνικό, όσοι και αυτόν με τον Πέλοπα Κιάτου, κι απειλείται εκ νέου με βαριά τιμωρία.
Για τον λόγο αυτό η Προοδευτική υπενθυμίζει ότι απαγορεύεται η ρίψη το άναμα καπνογόνων, βεγγαλικών, κροτίδων κλπ ενώ ήδη για κάθε ενέργεια των φιλάθλων μας η ομάδα είναι υπότροπη.
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα θα παραταχθεί η Προοδευτική στον αυριανό αγώνα με τον Ασπρόπυργο επιζώντας την νίκη που θα διατηρήσει την ομάδα του Λουκά Καραδήμου.
Η ήττα στο Αμπελάκι για το Κύπελλο δεν επηρεάζει την ομάδα, αφού ο τεχνικός της Κορυδαλλιώτικης ομάδας σε αυτό το παιχνίδι έδωσε χρόνο σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα δεν είχαν χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

*Σε πολύ μειωμένες τιμές( 40 ευρώ) θα εξακολουθούν να πωλούνται τα εισιτήρια διαρκείας για την θύρα 4-5 κι όσοι φίλαθλοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθυνθούν αύριο στα εκδοτήρια του γηπέδου Νικαίας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply