Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέο βήμα παραμονής για το Χαλάνδρι 2-0 τον Φωστήρα Ηλιούπολης

Published

on

Το Χαλάνδρι συνεχίζει να τα βάζει με όλους και να παίρνει νίκες που θα του εξασφαλίσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΑ. Ενάντια στον Φωστήρα Ηλιούπολης πανηγύρισε τρίποντο με 2-0 εντός έδρας και έφτασε τους 28 βαθμούς στην ενδέκατη θέση. Από την άλλη πλευρά, οι ‘κιτρινόμαυροι’ δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και μοιραία παρέμειναν έκτοι με 36 πόντους.

Οι ‘πράσινοι’ έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο τον αγώνα πηγαίνοντας εξαρχής το παιχνίδι σε γρήγορο τέμπο. Απείλησαν τον Μωραΐτη με αξιώσεις και στο 38′ πέτυχαν το γκολ που έψαχναν ύστερα από οβίδα του Μπιζά έξω από την περιοχή, η οποία κατέληξε το ‘παραθυράκι’. Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, ο Σκούμας έβαλε πρόωρα τέλος στις ελπίδες για ισοφάριση των παικτών του Παύλου Κυριακουλέα. Για την ακρίβεια στο 49′, ο πρώτος σκόρερ της Ένωσης με 14 τέρματα πέρασε δύο αντιπάλους και έγραψε το 2-0 μέσα σε αποθέωση σκοράροντας για πέμπτο συνεχόμενο ματς.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Κορτέσης Π., Σαμοΐλης Δ.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμιλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λαζάρου (65′ Καγιώργης), Ζούνα, Καλογήρου, Καρακάσης (70′ Μερτής), Φελέκης, Λουκάς, Τσίτσαρης, Γούλας Ι. (50′ Πατσιαβούρας), Μπιζάς, Σκούμας.

Φωστήρας (Παύλος Κυριακουλέας): Μωραΐτης, Χρήστου, Φάρος, Ασωνίτης Β., Μηλιαράκης, Μπαρδάκης, Τσικριτέας (46′ Σπυρόπουλος), Φαρμάκης (65′ Σκεμπές), Ασωνίτης Ν., Λεπτάκης, Βουλτσίδης (57′ Παπαδημόπουλος).