Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέο Ικόνιο- Άρης Αμφιάλης 0-2

Published

on

Μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στην Α’ Πειραιά πραγματοποίησε ο Άρης Αμφιάλης, που έκαμψε στα τελευταία λεπτά στο Πέραμα το Νέο Ικόνιο σε ένα ματς με αρκετή ένταση στο τέλος.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν μια σπουδαία νίκη, χάρη σε γκολ των Γεωργιάδη(86′) και Αρβανίτη(90′) και αναρριχήθηκαν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ένα ματς περισσότερο από τον Πανφαληρικό.

Σοβαρά παράπονα από τις υποδείξεις του βοηθού Φαγκρίδα έχει το Νέο Ικόνιο.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος που έγραψε ο διαιτητής Ζησιμόπουλος, μετά το τέλος της αναμέτρησης , ο μασέρ του Νέου Ικονίου Λαδικός κινήθηκε απειλητικά, για να χτυπήσει τον βοηθό Φαγκρίδα, όμως δεν το κατάφερε, μετά την εμπόδιση από τους παίκτες της ομάδας. Επίσης, μετά τη λήξη αποβλήθηκε για εξύβριση στον εν λόγω βοηθό ο Λιόσης.

Στο 66′ φίλαθλοι του Άρη πέταξαν στο γήπεδο ένα μπουκάλι χωρίς να πετύχει κανέναν.

ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ:  Βορρίσης, Ζαρίφης, Λιώσης, Σακάλογλου, Κόντζογλου, Αράπι, Κοντογεώργης, Λαγάνης, Σταυράκογλου(78′ Περάκης), Καλέργης(68′ Ζαραδούκας), Καταπόδης(68′ Σταυράκογλου).

ΑΡΗΣ: Πολυχρονόπουλος, Αναστασίου Γ.(84 Αρβανίτης), Κολλάρος(66′ Ξενίκας), Γκόλγκαρης Θ., Ρουσσίδης, Σάνκα, Ζευγολατάκος(46′ Μπαρώτας), Βαλάκος, Τερζίου(68′ Αναστασίου Δ.), Γεωργιάδης, Γκόλγκαρης Γ.(46′ Κανταράς).

 

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ