Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέο Ικόνιο: « Ψηλά το κεφάλι»

Published

on

Από τη διοίκηση του ΑΟ Νέου Ικονίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:

«Πίκρα αλλά όχι απογοήτευση . Το κεφάλι ψηλά και συνεχίζουμε στο δρόμο που έχουμε χαράξει από την πρώτη μέρα ιδρύσεως μας. Στο Νέο Ικόνιο έχουμε συγκεκριμένη φιλοσοφία και τρόπο λειτουργίας από το πρώτο τμήμα ακαδημίας, τα«Αστεράκια» μέχρι και την πρώτη ομάδα μας το ανδρικό.

 

Όλοι μαζί προπονητές, αθλητές, διοίκηση , φίλαθλοι , γονείς είμαστε ενωμένοι και θα κρατήσουμε ψηλά τις αρχές και τα ιδανικά που πρεσβεύουμε . Εμείς θέλουμε το γήπεδο να είναι « σχολείο» για τα παιδιά σε ότι αφορά το μέλλον τους και τη σωματική -ψυχική ανάπτυξη τους αλλά και τόπος ψυχαγωγίας και διασκέδασης .

 

Στο δεύτερο κομμάτι , λοιπόν και ε ότι αφορά η φετινή χρονιά και την αντιμετώπιση που βιώναμε στους αγώνες της ανδρικής μας ομάδας , πρέπει να ομολογήσουμε ότι αποτύχαμε . Σχεδόν κάθε Σαββατοκύριακο υποφέραμε ενώ η έλλειψη της μεγαλύτερης ποδοσφαιρικής έννοιας , του «ΣΕΒΑΣΜΟΥ» ήταν οφθαλμοφανέστατα ορατή , πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Τελικά σ’ ένα Πρωτάθλημα «Γκρίνιας και Μιζέριας» τερματίσαμε στις τελευταίες θέσεις , αλλά το χειρότερο είναι ότι κάποιοι είτε με δόλο είτε λόγω ανικανότητας έπαιζαν με την υπομονή μας και με τις προσωπικότητες μας.

 

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια μπάλα που την κλωτσάνε πάνω- κάτω και για μας είναι , ίσως μια ευκαιρία για ανασύνταξη και στροφή στο κοινωνικό προφίλ του συλλόγου μας »

A.Δαρζέντας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply