Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέο ξεκίνημα για τους Νέους Ευγενείας

Published

on

Ξεκινά η προετοιμασία ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς για τους Νέους Ευγένειας, σήμερα , και ώρα 17,30 , στο γήπεδο ΑΓΕΤ Χαραυγής, υπό την  τεχνική  καθοδήγηση του Λουκά Καρμίρη, του γυμναστή της ομάδος Νίκου Ηλιαδάκη και του προπονητή τερματοφυλάκων μας Ηλία Κράνη,  με πρόγραμμα διπλών καθημερινών προπονήσεων.

Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν μεταξύ άλλων και σε κλειστό οργανωμένο δημοτικό γυμναστήριο της πόλης και να υποβληθούν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ενώ θα διεξαχθούν και φιλικοί αγώνες με άλλους πειραϊκούς και αθηναϊκούς συλλόγους, για το πρόγραμμα των οποίων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση εντός των αμέσως επόμενων ημερών..

*Το Δ.Σ. των Νέων Ευγενείας« ευχαριστεί θερμά τον Κο Ιατρόπουλο Ιωσήφ (ΙΑΤΡΟ -Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων), έναν επιχειρηματία της περιοχής μας, που χρόνια τώρα δείχνει έμπρακτα την αγάπη του και τη στήριξή του στον ιστορικό μας σύλλογο, συμμετέχοντας ως χρυσός χορηγός καλύπτοντας ανάγκες αθλητικού υλικού για το εφηβικό και το αντρικό τμήμα του συλλόγου μας.»