Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νέο “πέταγμα” του Αετού 3-0 την ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Εύκολη επικράτηση του Αετού Κορυδαλλού επί της ΑΕ Μοσχάτου με 3-0 με τους «κιτρινόμαυρους» να συνηθίζουν  την μοναξιά της κορυφή.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά να καθαρίσουν το παιχνίδι νωρίς και στο 15’ ο Κωστόπουλος σημάδεψε το δοκάρι μετά από ωραία ενέργεια του Γεωργιάδη .

Στο 31’ ο Μπούλιαρης μετά από ασιστ  του Τουρκοχωρίτη έδωσε το προβάδισμα στον Αετό σκοράροντας για το (1-0). Στο 34’ ο Κόμητας  πήρε το «ριμπάουντ» από απόκρουση του τερματοφύλακα Κάλα σε φάουλ του Ταμπουρατζή διπλασιάζοντας τα τέρματα της ομάδας του και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 75’ με απευθείας εκτέλεση φαουλ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Διαιτητής  ο Παπανδριόπουλος.

Αετός Κορυδαλλού: Μανιάς, Κουλίζος(66′ Μούχλας), Μάναλης(60′ Μουτάφης), Βαμβακούσης(46′ Καλαμάρας), Τουρκοχωρίτης, Γεωργιάδης, Μπούλιαρης(60′ Τσιμιλιώτης), Κόμητας, Κωστόπουλος(75′ Κόρπης), Ταμπουρατζής, Βερούσι.

ΑΕ Μοσχάτου: Κάλα, Καφέζας, Μυλόπουλος, Μεργούπης, Xristakiev, Τουλούπης, Κατσίκης(75′ Παπασβεστόπουλος), Βασιλείου, Σιώτος(46′ Κανελλόπουλος), Τσονόπουλος, Τάνταρος(46′ Αγγελέτος).