Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέο σπουδαίο… χτύπημα με Στασινό ετοιμάζει ο Άρης Πετρούπολης

Published

on

Στον Άρη Πετρούπολης μπορεί αυτή τη στιγμή η ομάδα να δίνει φιλικό παιχνίδι, αυτο όμως δεν σημαίνει ότι ο σύλλογος των δυτικών προαστίων δεν κινείται στο μεταγραφικό κομμάτι.

Η διοίκηση Νίκου Κούστα θα έκανε ότι χρειάζονταν για πιθανή ενίσχυση της ομάδας σε όλες τις θέσεις και σήμερα ολοκληρώθηκε μια σπουδαία συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή που αναμένεται να κάνει τη διαφορά με την προσωπικότητα και την ποιότητα που διαθέτει.

Συγκεκριμένα, προ των πυλών από τους “τζιαλορόσι” βρίσκεται ο πολύπειρος ακραίος αμυντικός, Τάσος Στασινός.

Με απόλυτη συνέπεια στα αμυντικά του καθήκοντα, σωστές αλληλοκαλύψεις, και με μεγάλη βοήθεια στο επιθετικό παιχνίδι αλλά και όταν αμύνεται μια ομάδα, ο ικανότατος άσος που μέχρι πρότινος άνηκε στη Θύελλα Καμαρίου ( ομάδα που συμμετέχει στην Γ’ Εθνική) θα πραγματοποιήσει την τελευταία επαφή τα επόμενα 24ωρα και όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί τη Δευτέρα στην Πετρούπολη για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας.

Όσον αφορά το… who is who του ποδοσφαιριστή, σε επαγγελματικό επίπεδο έπαιξε για τρεις σεζόν στον Βύζαντα Μεγάρων και συγκεκριμένα από το 2005 έως το 2008 μετρώντας 85 συμμετοχές.

Από το 2009 έως το 2015 έπαιξε στην Κηφισιά που κατέκτησε ένα Κύπελλο ΕΠΣΑ τη σεζόν 2013, ενώ από το 2015 έως το 2018 έπαιξε 73 φορές με τη φανέλα του ιστορικού Εθνικού Πειραιά κατακτώντας πέρυσι το πρωτάθλημα, χωρίς να πανηγυρίσει την άνοδο στα μπαράζ ανόδου.

Πέρυσι στο α’ μισό της περιόδου έπαιξε για λογαριασμό των Γλυκών Νερών.