Connect with us

8ος Όμιλος

Νέστος-Αιολικός 1-2 με σούπερ Λαμπράκη

Published

on

Φιλική νίκη κόντρα στο Νέστο Χρυσούπολης ο Αιολικός.O Vladica Petrovic χρησιμοποίησε 23 παίκτες μοιράζοντας το χρόνο συμμετοχής καθώς αύριο οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν τη Δόξα Δράμας της Superleague 2 στη πιο δυνατή αναμέτρηση της βασικής του προετοιμασίας στη Βόρεια Ελλάδα.

Ο Αιολικός ήταν ορεξάτος καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα.Στο 22′ ο Μπάρκας είχε δοκάρι μετά από προσπάθεια του με το κεφάλι.

Οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0 με το Νέστο να μπαίνει δυναμικά στο 2ο και στο 64′ να ανοίγει το σκορ με τον Μενικού.

Εκεί ανέλαβε ο Άρης Λαμπράκης που είχε περάσει ως αλλαγή στο ημίχρονο.Στο 75′ έβγαλε τη σέντρα και ο νεαρός Αλεσάντρο Φραντζιόζα με πλασέ έκανε το 1-1.

Στο 83′ ένα από τα νέα αποκτήματα που μάλιστα κατάγεται από τη Μυτιλήνη Ταξιάρχης Κλούρας έβγαλε τη σέντρα και ο Λαμπράκης έγραψε το τελικό 1-2 στο γήπεδο της Χρυσούπολης προς ικανοποίηση του Vladica Petrovic που είδε την ομάδα του να θέλει ακόμα δουλειά αλλά να είναι σε καλό δρόμο.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ(V.Petrovic): Βρονταράς, Αγριμάκης, Ψάνης, Κρητικός, Μπάρκας, Κατσίκης, Σπόλιαριτς, Μηνάς, Βουκομάνοβιτς, Σρέσκοβιτς, Μίλιτς.

Αγωνίστηκαν ακόμα οι: Ζαχαρής, Μανούσος, Μπάρδος, Κεσίδης, Κινγκ, Καλαμποκάς, Κλούρας, Καλόμπο, Φραντζιόζα, Λαμπράκης, Μπελιάρντι, Μαγκράτζε, Σέγκος.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Σουφλιάς

athlitikometopostoaigaio