Connect with us

5ος Όμιλος

Νίκες μέχρι το τέλος σύνθημα στον Ιωνικό

Published

on

Με νέο προπονητή τον Κώστα Παρθενίου ο οποίος μέχρι και την προηγούμενη Τετάρτη ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Μάρκου Δήμου και ο γυμναστής της ομάδας, ο Ιωνικός επιστρέφει την Κυριακή στη Νεάπολη όπου θα υποδεχθεί τη Δόξα Βύρωνα με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα του επιτρέψει να ελπίζει έστω και με λιγοστές πιθανότητες, στη διεκδίκηση του τίτλου.

 

Οι διαδοχικές ήττες με τον Ατσαλένιο και τον Γιούχτα στην Κρήτη και η διαφορά των 7 βαθμών από την κορυφή μπορεί να έχουν οδηγήσει την επίτευξη του μεγάλου στόχου που είναι η ανοδος στη Football League στα όρια του αδύνατου, ωστόσο η νέα τεχνική ηγεσία, οι παίχτες και οι διοικούντες με την συμπαράσταση του κόσμου είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις, κυνηγώντας το απόλυτο των νικών στους αγώνες που απομένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος με την ελπίδα οτι οι ομάδες που προηγούνται θα έχουν σημαντικές απώλειες βαθμών με αποτέλεσμα ο Ιωνικός να ειναι αυτός που θα κόψει πρώτος το νήμα του πρωταθλήματος.

 

​Ο νέος προπονητής Κώστας Παρθενίου δεν θα έχει στην διάθεση του στον αυριανό ( Κυριακή 16/3 ώρα 15.00) εντός έδρας αγώνα τους Καλλέργη και Γρομητσάρη που αποβλήθηκαν στον εκτός έδρας αγώνα με το Γιούχτα όπως επίσης και τους Χρυσάφη και Ατματσίδη που συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Εκτός αποστολής και οι μακροχρόνια τραυματίες Σταμπούλογλου και Τσακίρης.

 

​Όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές, για πρωτη φορά φέτος, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και κλήθηκαν να προσέλθουν στις 12.30 στο γήπεδο της Νεάπολης οπότε και θα ανακοινωθούν τα ονόματα αυτών που θα ξεκινήσουν τον αγώνα και θα καθίσουν στον πάγκο της ομάδας.

 

Τον αγώνα ορίσθηκε να διευθύνει ο διαιτητής Εμμανουήλ Σκουλάς με βοηθούς τους Κωνσταντίνο Πετρόπουλο και Ευάγγελο Κόκκαλη του Συνδέσμου Διαιτητών Θεσσαλίας. Παρατηρητής ορίσθηκε ο Ιώαννης Φωτίου ( Εύβοιας).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply