Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νίκησαν οι Ιωνες (1-0), φωνάζει για τη διαιτησία η Ελπίδα

Published

on

Οι Ίωνες Αλίμου υποδέχτηκαν την Ελπίδα Αγίων Αναργύρων για την δεύτερη αγωνιστική της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΑ. Οι γηπεδούχοι σε ένα ισορροπημένο παιχνίδι πήραν τη νίκη με 1-0, με την Ελπίδα ωστόσο να έχει μεγάλα παράπονα από την διαιτησία των Μπαλογιάννη, Πάσκου και Προδρομιάδη.

Ετσι οι Ιωνες έκαναν το 2 στα 2, με την Ελπίδα να μένει στον ένα βαθμό.

Η πρώτη μεγάλη φάση του ματς ήρθε στο 11′ για την Ελπίδα, όταν ο Λιαγκόζης έβγαλε έξυπνη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, ο Πάσχος έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του εξουδετερωμένου Τζιβελέκη. Στο 24′, έπειτα από λάθος πάσα προς τα πίσω της άμυνας της Ελπίδας, ο Βαφειάδης έκλεψε τη μπάλα και βρέθηκε στο τετ α τετ, πλάσαρε υπό την πίεση του Νικολίτσα, αλλά έσωσε προ της γραμμής ο Ντάκα. Το 0-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια φάση που σήκωσε πολλές διαμαρτυρίες και εν τέλει έκρινε την αναμέτρηση. Ο Νικήτας βρέθηκε από τα δεξιά, έκανε τη σέντρα με την μπάλα να φαίνεται καθαρά πως έχει περάσει τη γραμμή και πριν τη σέντρα και στον αέρα, οι αμυντικοί της Ελπίδας κοντοστάθηκαν περιμένοντας την υπόδειξη του άουτ, με τον Κανάκη να εκμεταλλεύεται τη φάση έξυπνα και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Στα επόμενα λεπτά ο ρυθμός του αγώνα αυξήθηκε, χωρίς ωστόσο να έχουμε μεγάλες φάσεις από τις δύο ομάδες. Στο 70′, ο Χατζηάνογλου που είχε ήδη κάρτα, έκανε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στο κέντρο στον Κουνάδη, με τον διαιτητή να είναι μπροστά στη φάση αλλά να μην υποδεικνύει την δεύτερη κίτρινη στον παίκτη των Ιώνων. Στο 89′ ήρθε η μεγαλύτερη φάση του δεύτερου μέρους για την Ελπίδα που πίεσε στα τελευταία λεπτά για την ισοφάριση, όταν μετά από σέντρα του Γιαμαρέλου, έγιναν οι κόντρες μέσα στην περιοχή, με τον Ντάλλα να κάνει το σουτ από καλή θέση αλλά τη μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος, σφραγίζοντας τις προσπάθειες των δύο ομάδων…

Ίωνες Αλίμου: Τζιβελέκης, Νικήτας, Χαλικιάς, Ευγενίδης, Παπαδόπουλος, Δημόπουλος, Κανάκης, Χατζηάνογλου (70′ Μπελέρης), Βαφειάδης (61′ Ντογκάνι), Δημητρακόπουλος (80′ Γκλεζάκος), Φερρατσάκου (80′ Ποιμενίδης)

Ελπίδα Αγίων Αναργύρων: Νικολίτσας, Κάβουρας (52′ Κασνέτσι), Γιαμαρέλος, Παππάς, Ντάκα (65′ Τσίτος), Κουνάδης, Κίτσος, Πάσχος (65′ Ζενουνλλάρι), Τσοχαντάρης, Λιαγκόζης (λ.τ. Μάρκου), Ροκανάς (46′ Ντάλλας)

ΣΩΤΗΡΗΣ ΝΙΚΗΤΑΚΗΣ