Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νίκησε και πάει σε αγώνα κατάταξης ο Φωστήρας Καισαριανής…

Published

on

Τον απευθείας υποβιβασμό γλύτωσε ο Φωστήρας Καισαριανής μετά τη νίκη που σημείωσε κόντρα στον Φοίνικα Περιστερίου με 3-2, παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. Πλέον, το σωματείο των νοτίων προαστίων θα δώσει μάχη για την παραμονή σε αγώνες κατάταξης με τις άλλες δυο ομάδες του 1ου και 2ου ομίλου που τερμάτισαν στην 13η θέση. Για τους φιλοξενούμενους είχε ανοίξει το σκορ στο 24′ ο Βλάμης ενώ στο 29′ ο Λώλης έκανε το 2-0. Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στη νίκη που ίσως αποδειχθεί καθοριστική για τη συνέχεια. Στο 43′ ο Ι. Τσάκαλος μείωσε σε 2-1 ενώ στο 39′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής έφερε το ματς στα ίσια. Πριν καλά-καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Τσιρογιάννης πέτυχε το τέρμα που χάρισε το ‘τρίποντο’ στον σύλλογο της Καισαριανής. Διαιτητής ήταν ο Ι. Καλογερόπουλος με βοηθούς τους Γεωργή και Σύψα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Λαπίδης, Κουκιάς, Τσάκαλος Ι., Τσιρογιάννης, Καλλίνικος, Σχοινάς, Χρυσοχόου (53′ Γκιόκας), Παναγιωτόπουλος, Ντιάς, Καρβουνιάρης, Χονδρογιάννης (84′ Τσάκαλος Π.)

 

ΦΟΙΝΙΚΑΣ: Κομνηνάκης, Σούκουρας, Χαϊκάλης, Κλωνάρης, Ψυχογιός Π., Ψυχογιός Γ., Λώλης (62′ Μέχιο), Καλιάνης, Μπλάμης, Καλαμοτουσάκης (69′ Λαμπράτος), Βλάντι

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply