Connect with us

Uncategorized

Νίκησε και τον ΑΠΟ Νικολακάκη ο Περαμαϊκός (3-2)

Published

on

Μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες που σημείωσε επί του Κερατσινίου,  ο Περαμαϊκός πέρασε και από την Αγία Άννα επικρατώντας του ΑΠΟ Νικολακάκη με 3-2. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 14’ με τον Ανδριανόπουλο. Στο 20’ ωστόσο, η ομάδα του Κώστα Βρετού απάντησε όταν ο Θεοδωρής εκτέλεσε φάουλ, και η μπάλα μετά από σύγχυση μπέρδεψε το Μώτο για να γίνει το 1-1. Στην επανάληψη οι «πράσινοι» ανέκτησαν και πάλι τα ηνία του αγώνα χάρις στο αυτογκόλ που σημείωσε ο Γιάννης Σπυρίδης. Ωστόσο, το σωματείο από την ανατολική Αττική έφερε και πάλι το ματς στα ίσια, όταν ο Παπαναστασίου κέρδισε πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Τζενέμ Εγιουρμούμ ισοφαρίζοντας σε 2-2. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 79’ ο Ανδριανόπουλος. Διαιτητής ήταν ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας).

ΑΠΟ ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Κώστας Βρεττός): Τσούνης, Θεοδωρής, Μοντέρο (62′ Περιβολαράκης), Πατατάνες (67′ Λουκάς), Μήλας, Ανδρεάδης, Δαραμούσκας (87′ Λαζαρίδης), Κωβαίος, Εγιουρούμ, Σπυρίδης Ι., Παπαναστασίου

ΠΕΡΑΜΑΪΚΟΣ (Βασίλης Στασινόπουλος): Μώτος, Χαλκιάς, Σαμλίδης, Καραγιάννης, Ρούσσος, Λαπατάς, Νίκο (62′ Ντούλιας), Ιατρού (90′ Κωνσταντίνου), Μπερνιδάκης, Σαμαράς, Ανδριανόπουλος (85′ Χατζηγιαννάκος).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply