Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Νίκησε και το Χαϊδάρι ο Μικρασιατικός

Published

on

Σε ένα παιχνίδι που οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, ο Μικρασιατικός επικράτησε με ανατροπή 2-1 του Χαϊδαρίου στο ‘Μιχάλης Κρητικόπουλος’ και πέτυχε ακόμη μια νίκη στην σεζόν. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν νωρίς στο 11′ χάρις την κεφαλιά του Λέκκα που αξιοποίησε το κόρνερ του Χριστούλη για το 1-0. Παρά τις χαμένες ευκαιρίες του ΑΟΧ, το 0-1 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, όταν ο Κώστας Σταμπουλίδης αποφάσισε να φρεσκάρει το συγκρότημα του. Έτσι, στο 50′ ήρθε η ισοφάριση από ωραία ατομική ενέργεια του Ντάντη, ο οποίος έβγαλε τον Μερμήγγη έτοιμο γκολ για το 1-1. Ο σύλλογος την Καισαριανής μεγάλωνε την πίεση του, ενώ οι ‘κυανέρυθροι’ έδειχναν αγνώριστοι. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 62′ ο Ρούσα έκανε πέναλτι χρησιμοποιώντας το χέρι και ο Ντάνο από τα έντεκα βήματα σφράγισε μια σπουδαία πρόκριση για το ‘νεοφώτιστο’ σωματείο.

Διαιτητές: Τσουκαλάς Χ., Μαχαίρας Κ., Μητρόπουλος Χ.

Μικρασιατικός (Κώστας Σταμπουλίδης): Κωνσταντόπουλος Ν., Φραγκής, Βουτυράς, Αϊβάζης, Πλακάλι, Βιτζηλαίος, Κρασσάς, Γεροκώστας (46′ Μποτσιβάλης Χ.), Φερατάι (46′ Ντάνο), Νταντής, Μερμήγγης (76′ Κετσές).

Χαϊδάρι (Μανώλης Παπαδόπουλος): Μίχος, Ρούσα (60′ Πολίτης), Δημητρακόπουλος (72′ Νούλας) Κασάπης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Χριστούλης, Μουρεζίνης, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος (60′ Καλαμπαλίκης) Λέκκας.