Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκησε στην Πεύκη ο Θρίαμβος Αθηνών

Published

on

Στην Πεύκη η τοπική ομάδα υποδέχθηκε τον Θρίαμβο Αθηνών, ο οποίος επικράτησε δύσκολα 1-2. Οι παίκτες των δύο ομάδων έβγαλαν πάθος, όρεξη για ποδόσφαιρο και έδειξαν καλά στοιχεία παρά την κούραση των προπονήσεων. Οι φιλοξενούμενοι άφησαν ευχαριστημένο σε γενικές γραμμές τον Γιάννη Κουσάνα, ο οποίος ήδη σκέφτεται την επόμενη μέρα. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, οι νεανικοί ‘κυανόλευκοι’ άφησαν υποσχέσεις για την συνέχεια. Μετά την συνεργασία τους με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα πορευθούν με παίχτες της ‘Ελαφράς Ταξιαρχίας έχοντας ως στόχο την παραμονή στην Α’ κατηγορία και την βελτίωση των ποδοσφαιριστών ώστε να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα του Απόλλωνα. Όσον αφορά την διαμόρφωση του σκορ, ο Δημογιάννης έκανε το 0-1 σουτάροντας εντός περιοχής ενώ στο 50′ ο Λύγκος διπλασίασε με ωραία ατομική ενέργεια τα τέρματα των ‘πρασίνων’. Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 60′ ο Μαναρίτζης πλασάροντας τον Κόρδα.

Πεύκη (Γιώργος Κοϊντόσης): Αρβανίτης, Κοκαβέσης, Ανδρέου, Βενέτης, Καραμίτζας, Κοτσοβός, Θανάσης, Ζαφειράκης, Ρούμπος, Μυλωνάς, Ντοβλετάκης. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και οι: Καρδελάκης, Γκατζιώρας, Μαναρίτζης, Μπλέτζος, Πετράκης, Καμπέρης, Χρυσανθακόπουλος, Βαφειάδης, Δημογιάννης.

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Κόρδας, Βασίλι, Κατσαρός, Θεμελίδης, Σκόνδρας, Ευαγγελόπουλος, Χαζίσας, Δημογιάννης, Λύγκος, Σπανός, Τσοχαντάρης. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν και οι: Βαμβακερής, Μαντακίδης Π., Μαντακίδης Λ., Λιόσης, Χατζίου, Ζαχαρόπουλος, Καλούμενος, Αρώνης και ακόμα τρία παιδιά από το εφηβικό.