Connect with us

stoplekto

Νίκησε τον Παπάγο και ονειρεύεται το Γαλάτσι

Published

on

Ικανοί για μεγάλα πράγματα δείχνουν με κάθε ευκαιρία οι παίκτες του ΠΑΣ Γαλάτσι. Το μεσημέρι του Σαββάτου κόντρα στον Παπάγο το θύμισαν, ξανά, στο αθηναϊκό κοινό επικρατώντας στο ντέρμπι της αγωνιστικής 2-0 εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι εγκαινίασαν παράλληλα την νέα ‘μπλαουγκράνα’ τους εμφάνιση, η οποία έφερε γούρι και την τρίτη θέση παρέα με τους ‘Στρατηγούς’ έχοντας 12 πόντους. Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χαραλάμπους άνοιξε το σκορ στο 11′ από το ύψος του πέναλτι και ασίστ του Καλαμαρά με κεφαλιά. Το τελικό 2-0 σημείωσε ο Παπαδάκης στο 35′ σουτάροντας περίπου από τα 35 μέτρα και αφήνοντας άγαλμα τον Κοραχάη έπειτα από φάουλ-πάσα του Θεοδωρακάτου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Πάρη Βάλβη διαχειρίστηκαν σωστά το αποτέλεσμα, έκαναν ευκαιρίες, όμως δέχθηκαν και αρκετή πίεση που αντιμετωπίστηκε σωστά από τον τερματοφύλακα Φραγκουλόπουλο.

Διαιτητές: Τσουκαλάς, Δεληθοδωρής, Πασπάτης.

Γαλάτσι (Πάρις Βάλβης): Φραγκουλόπουλος, Βασιλάκης, Ευαγγέλου (32′ λ.τρ. Μήλο), Τασόπουλος, Κοσκινάς, Παπαδάκης, Καλαμαράς (78′ Τσιαντής), Μανωλιάς, Χαραλάμπους, Θεοδωρακάτος, Τσαλιαγκός (90′ Παπαδόπουλος).

Παπάγος (Γιάννης Σιλεβίστας): Κοραχάης, Αλεξιάδης, Αμυγδαλάρης (38′ Γέμελος), Κουτσοβέλης (60′ Αναστασίου), Ρέτζο (48′ Παπαδόπουλος), Λιούκας, Μιχαλόπουλος, Μπράτσι, Παπαναστασίου, Κολοβός, Βουλτσίδης.