Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκησε τον Χολαργό ο Θρίαμβος – Τιμήθηκε ο Κουσάνας

Published

on

Στον Υμηττό, ο Θρίαμβος Αθηνών υποδέχθηκε τον Χολαργό σε φιλικό προετοιμασίας και επικράτησε 1-0 στο τέλος. Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο και σκληρό στο μεγαλύτερος μέρος του, ενώ οι δύο προπονητές έβγαλαν χρήσιμα συμπεράσματα για την συνέχεια. Ο Γιάννης Κουσάνας είχε για πρώτη φορά, σχεδόν, όλους τους παίκτες διαθέσιμους και έδωσε ευκαιρίες. Σύμφωνα με τον νεαρό τεχνικό, το γκολ του Φατσέα (τρίτο στην προετοιμασία) στο 85′ έδειξε ότι η ομάδα του αποκτά το μέταλλο του νικητή από τα φιλικά. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Νίκος Νικολακόπουλος δεν έμεινε ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από την συνολική εικόνα των ποδοσφαιριστών του, έδωσε ξανά ευκαιρίες σε νεαρά παιδιά αλλά στο τέλος δεν κράτησαν το ‘μηδέν’. Έτσι, ο προπονητής των ‘κυανόλευκων’ περιμένει από το επόμενο φιλικό (2/9) κόντρα στο Ψυχικό μεγαλύτερη προσπάθεια. Τέλος, ο Γενικός Αρχηγός του Χολαργού, Χάρης Αντωνιάδης, τίμησε τον νυν τεχνικό του Θριάμβου για την προσφορά του στον σύλλογο τα τελευταία, περίπου, εννέα χρόνια ως παίκτης και ως προπονητής.

Θρίαμβος (Γιάννης Κουσάνας): Μπακόλας, Βασίλι, Κατσαρός, Βαμβακερής, Θεμελίδης, Ευαγγελόπουλος, Δημογιάννης, Χατζίου, Σπανός, Μαντακίδης Λ., Λύγκος. Στο Β’ ημίχρονο μπήκαν: Κόρδας, Τσοχαντάρης, Λιόσης, Ζαχαρόπουλος, Αρώνης, Φατσέας, Εστυλιανίδης, Μαντακίδης Π., Κατσορίδας, Τοροσιάδης, Συμεωνίδης.

Χολαργός (Νίκος Νικολακόπουλος): Νικολάου (60′ Αγραφιώτης, 75′ Καλαματιανός (ΥΔ), Καζάκος Α., Κατσαρός, Σπυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Στεργιάκος, Τζέλης, Ρίζος, Τασιούδης, Κετσετζόγλου, Καρράς (15′ Καζάκος Π.). Στο Β’ ημίχρονο μπήκαν: Πλεμμένος, Ζαβίδας, Ψάλλας, Λυράς, Χριστοφόρου, Καλαντζής, Ακάσογλου.