Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκησε 1-0 στο Μοσχάτο ο Ήφαιστος

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 σημείωσε ο ¨Ήφαιστος επί του νεανικού Μοσχάτου και ανέπνευσε βαθμολογικά με τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε δεινή θέση.

Μετά από ένα άκαρπο πρώτο μέρος με σπουδαιότερη ευκαιρία του Λουκάνι που σε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Μακρή πλάσαρε άουτ, ο Ήφαιστος βρήκε το γκολ της νίκης στο 64’ με σουτ έξω από την περιοχή του Μουρτίδη με το 1-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Στο 78’ ο ρέφερι Αλατσάκης διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι καθώς ο επόπτης Φαγκρίδας δέχθηκε μπουκάλια με νερό από φίλους του Μοσχάτου. Με την παρέμβαση των υπεύθυνων του συλλόγου τα πνεύματα ηρέμησαν και το παιχνίδι συνεχίστηκε.

ΑΕ Μοσχάτου: Μακρής, Καφέζας(35′ Κάρλος), Κούρτης, Τουλούπης, Μουλάς, Τσονόπουλος(78′ Βασιλείου), Τζαφέρης(58′ Τομπουλίδης), Τύρπος, Ευσταθόπουλος(58′ Σιγάλας), Θεοδοσίου, Γριμάνης(46′ Δρόσος).

Ήφαιστος: Ελθίνι, Σιγαλάκος, Αλευρής, Σεραφείμ, Υφαντόπουλος, Τσέρι, Καλαμάκης(56′ Τάγκαλος), Χρονόπουλος(56′ Μεταξάς), Βοζίκης(65′ Νέλα, 90′ Ανδρακάκος), Μουρτίδης, Λουκάνι(65′ Ντίμτσας).