Connect with us

stoplekto

Νίκησε 2-1 με την φανέλα…ο Πανελευσινιακός (φωτο)

Published

on

Χωρίς να πιάσει καλή απόδοση η ομάδα του Γιάννη Ρόκα επικράτησε του Πυρρίχιου στην Γκορυτσά με 2-1 με τους γηπεδούχους να παίζουν από το 69’ με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την αποβολή του Μαυροδόντη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Πανελευσινιακός ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ με τον Παπαευθυμίου που στο 3΄άνοιξε από κοντά το σκορ κάνοντας το 1-0 ο οποίος ένα λεπτό πριν είχε χάσει μοναδική ευκαιρία απέναντι από τον Κουτσουκανίδη .

Στο 25’ ο Ράιντ μπήκε στην περιοχή αλλά το δυνατό σουτ που επιχείρησε βρήκε στα σώματα των αμυντικών των γηπεδούχων.

Στο 26’ δυνατό σουτ από τον Κωσταντινίδη έφυγε άουτ.

Το δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε πάλι με γκολ , στο 50΄ ο Ασλανίδης με το κεφάλι στην προσπάθειά του να διώξει και υπό την πίεση του Καριαβούλα την έστειλε στα δίχτυα της εστίας του πραγματοποιώντας το 2-0 για την ομάδα της Ελευσίνας.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κουρτσανίδης με προβολή μείωσε για τους γηπεδούχους σε 2-1.

Στο 65’ φοβερό σουτ στην κίνηση από τον Ζήλο η μπάλα βρήκε την οριζόντια δοκό .

Πολύ καλή η διαιτησία των Βάτσιου. Κασαβέτη ,Παστρωμά.

Πυρρίχιος : Κουτσουκανίδης, Μανγκασάρωβ Μερκαϊ Παντελής, Ασλανίδης, Κουρτσανίδης( 80’ Κεσανίδης), Μαυροδόντης, Κωσταντινίδης, Παπαδόπουλος(78’ Σημεωνίδης), Σοιλεμετσίδης(81’ Χριστοδουλίδης))

Πανελευσινιακός : Nικολάκης, Μπαγδάτογλου, Δούκας(87’Κουιμτζίδης), Πολυχρονιάδης, Καριαβούλας, Νάκας, Ευαγγέλου, Μακρίδης, Παπαευθιμίου(65’ Ζήλο), Ανδρεάδης(Τούσης), Ραϊντ

ρεπορταζ: Χ.Ντάρδας

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply