Connect with us

stoplekto

Νίκη Άρη Πετρούπολης με Μικρασιατικό

Published

on

Με εκπληκτική απόδοση , ιδιαίτερα στο 1ο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του ο Άρη Πετρούπολης δεν άφησαν περιθώρια στον πρωτοπόρο Μικρασιατικό και τον νίκησαν μ ε 2-1 χάνοντας πολλές ευκαιρίες ακόμα και για μεγαλύτερο σκορ.
Από την αρχή ο Άρης έδειξε ότι θα ήταν το αφεντικό του αγώνα και στο 6΄ με σουτ από 25 μέτρα του Μπαλογιάννη άνοιξε το σκορ 1-0.
Στο 11΄ ο Γεωργίου και ο Πούλιος σούταραν από κοντά πάνω στο τερματοφύλακα Κορδέρα χάνοντας μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσουν το σκορ.
Στο 11΄ δυνατό σουτ του Γεωργίου βρήκε τη ρίζα της κάθετης δοκού του Μικρασιατικού ενώ στο 31΄ ισχυρό σουτ του Τζαμαλή πέρασε ελάχιστα άουτ.
Στο 35΄μετά από ιδανική μεταβίβαση του Γεωργίου ο Πούλιος έκανε το 2-0
Στο 2ο ημίχρονο ο Μικρασιατικός μπροστά στο φάσμα της ήττας πίεσε αλλά η αμυντική γραμμή του Άρη δεν άφηνε περιθώρια. Παρ΄όλα αυτά στο 54΄ ο Μικρασιατικός κέρδισε πέναλτι. Στην εκτέλεση ο Κολοβός Αντ. έστειλε τη μπάλα άουτ.
Τέλος στο 56΄ με κεφαλιά ο Κολοβός Αντ. από κοντά έγραψε το τελικό 2-1 παρά την απόκρουση του Τριανταφύλλου

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ : Τριανταφύλλου – Βλαχόπουλος – Μπαλογιάννης – Πάγια –Παούρης – Τομπουλίδης – Γεωργίου ( 93΄ Ντούλας ) – Βαφειάδης – Πούλιος ( 95΄ Πηλίτσης ) – Τσομπανάκος – Τζαμαλής ( 78΄Κότσαλος ) –

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ : Κορδέρας – Φραγκής – Πήττας – Βασιλάκης – Κρασσάς – Κολοβός Ηλ. ( 45΄ APDIT ) – Πρασσάς – KULLIRA – Γκίνης ( 33΄ Νικόλας ) – Κολοβός Αντ. – Γεροκώστας ( 60΄ Μερμήγγης )

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply