Connect with us

Uncategorized

Νίκη ανάσα για Αιολικό..

Published

on

Σημαντική νίκη-ανάσα απέναντι στον ΠΑΟ Ρουφ σημείωσε ο Αιολικός που παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε το σθένος να γυρίσει το ματς και να πάρει το πρώτο του «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα (2-1). Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 25′ με τον Σαλάκου. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό την εικόνα τους με τον Χάρη Γκόντζο στο 59′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Πριν καλά-καλά συνειδητοποιήσουν οι «ερυθρόλευκοι» τι είχε συμβεί, δέχτηκαν και δεύτερο τέρμα. Συγκεκριμένα, στο 66′ ο Θεαγένης Διονυσάτος με εκπληκτικό σουτ νίκησε τον Δρόσο, γράφοντας το τελικό 2-1, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Διαιτητής ήταν ο Κορδολαίμης (Δυτικής Αττικής)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Κώστας Κοσκινάς): Δρόσος, Κολλιόπουλος, Κούκουλας (46′ Καμαριάρης), Τζανετέας, Μπίνας, Μιχαήλ, Ασημάκης, Σαλάκου, Φωτόπουλος, Κωνσταντόπουλος (62′ Καρποντίνης)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Φώτης Κοκκινέλλης): Σουτζόγλου, Διακορώνας, Μουτζούρης (57′ Καλλιματζέρος), Μανουσάκης, Πετρουζέλλης, Μάντζιος (46′ Σχίζας), Καδής, Μίχος, Γκόντζος, Διονυσάτος (90′ Βαξεβάνης), Δούμπλατζης.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΗΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply