Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη ανάσα για το Φωστήρα Ηλιούπολης που “γκρέμισε” τον Αρη Πετρούπολης!

Published

on

Η πρόσληψη του Παύλου Κυριακουλέα στο Φωστήρα Ηλιούπολης΄εδρασε ευεργετικά αφού η ομάδα των νοτίων προαστίων μετά τη βαριά ήττα από τα Πετράλωνα έβγαλε αντίδραση επικρατώντας του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Άρη Πετρούπολης με 1-0.

Οι Ηλιουπολήτες πήραν σημαντική βαθμολογική ανάσα και δείχνουν οτι κοιτάζουν το μέλλον πιο αισιόδοξα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έμειναν -σε ακόμη ένα ματς- μακριά από το καλό τους εαυτό με αποτέλεσμα να γκρεμιστούν από την κορυφή και το άγχος να γίνεται μεγαλύτερο ενόψει της συνέχειας.

Στο 2΄ ο Φωστήρας έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όταν σουτ του Φάρου από το ύψος της μικρής περιοχής του Άρη πέρασε άουτ. Στο 38΄ σουτ του Μακρίδη από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Φωστήρα είχε την ίδια τύχη. Στο 49΄ σουτ του Φάρου απέκρουσε ο πολύ καλός Τζαφάι. Στο 58΄ αποβλήθηκαν με 2η κίτρινη ο Βουλτσίδης του Φωστήρα και στο 66΄ ο Βασιλάκος του Άρη ενώ στο 87΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη και ο Ασωνίτης Λίγο πριν στο 81΄ , αναπάντεχα , μετά από λάθος του Παπαπαναγιώτου ο Φάρος από το κέντρο του γηπέδου βγήκε μόνος και πλασάροντας τον Τζαφάι έκανε το 1-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛ/ΛΗΣ (Παύλος Κυριακουλέας) : Ντόνι, Παπίγκου, Ασωνίτης, Τσαπικούνης, Σάχου, Μπαρδάκης ( 78΄ Μπλέτσας ), Φάρος, Αϊβαζής, Βουλτσίδης, Λεπτάκης ( 94΄ Τσιαπούρας ) , Μίζιος ( 60΄ Ασωνίτης )

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ/ΛΗΣ (Αλέξης Γκλεγκές) : Τζαφάι, Λάπα, Λίτσης , Βλάχος, Παπαπαναγιώτου  (85΄Δημόπουλος ), Βασιλάκος, Ζήκος ( 54΄ Παούρης ) , Μακρίδης , Ηλιάδης, Θανόπουλος, Τσάτσα (58΄ Λίτσης )