Connect with us

stoplekto

Νίκη ανόδου για Αστέρα Μαγούλας

2-1 τον Φωστήρα

Published

on

Τα όνειρα ανόδου του Αστέρα Μαγούλας γίνονται πραγματικότητα και πλέον επόμενος στόχος του συλλόγου είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι κυανόλευκοι του Αντώνη Πριόνα ύστερα απο έξοχη εμφάνιση επικράτησαν του Φωστήρα με 2-1 μπροστά σε 500 φιλάθλους που στο τέλος χειροκρότησαν τους παίκτες. Σε ένα παιχνίδι που ήταν γεμάτο ένταση,σκληρά μαρκαρίσματα αποβολές και αρκετές φάσεις.

ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΦΑΣΕΙΣ

Στο 25′ ο Παραράς ανέτρεψε τον Δημητριάδη έξω απο την περιοχή και αποβλήθηκε απο τον διαιτητή σαν τελευταίος παίκτης. Στην συνέχεια στο 39′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Ιακωβάκης έβγαλε την ασίστ απο τα αριστερά και ο Αλεξίου με προβολή άνοιξε το σκόρ 1-0. Σο 62′ ο Κορνελάτος έκανε άνω κάτω την άμυνα του Φωστήρα το σούτ έφυγε άουτ. Δυο λεπτά αργότερα ο Χρυσάφης μπήκε στην περιοχή σούταρε πάνω απο τα δοκάρια. Στην συνέχεια αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Εβερετ.

Στο 73′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Χρυσάφης με φοβερό σούτ απο 25μ. έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπότου. Στην συνέχεια 83′ γκόλ που σημείωσε ο Κάμπας ακυρώθηκε σαν οφσάιντ ύστερα απο υπόδειξη του δεύτερου βοηθού Σκούρτη.Στο 85′ ΓΚΟΛΛΛΛΛ ο Πάλλας που είχε μπεί αλλαγή πρίν με ένα διαγώνιο δεξί σούτ μείωσε σε 2-1.

Διαιτητής Νεοφυτιάδης. Βοηθοί: Σεφέρης-Σκούρτης(Κορινθίας).Κίτρινες: Μπαλασάκης, Ιατρού, Μπιρμπίρης, Πεταυαράκης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ(προπονητής Αντώνης Πριόνας): Μπαλασάκης, Ιατρού, Ιακωβάκης, Μπομπίρης, Χάλαρης(20’λόγω τραυματισμού Οικονομόπουλος), Κορνελάτος, Αλεξίου, Δημητριάδης, Μαρίνου(64’Μπέχλης), Χρυσάφης(90′ Λελούδας),Εβερετ.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ(προπονητής Θύμιος Γεωργούλης): Μπότος, Τσούκης, Πεταυράκης, Παραράς,Τσόνης, Τσαγκαράκης(70’Πάλλας), Κούτρος(61’Βλάχος), Στάμος(76’Μπιλίτσης), Βαβάτσικος, Δωροβίνης, Κάμπας.

AN.TΣAKΙΡΟΓΛΟΥ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply