Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη από…αέρος η Διάνα Ηλιούπολης, 3-1 το Παλαιό Φάληρο

Published

on

Ανώτερη σε όλο το ματς και πετυχαίνοντας τρία γκολ με κεφαλιές, η Διάνα Ηλιούπολης νίκησε με 3-1 το Παλαιό Φάληρο και παραμένει κοντά στην κορυφή.

Εφτασε έτσι τους 32 βαθμούς και παραμένει αήττητη στη 2η θέση μαζί με τα Σούρμενα, ενώ οι φιλοξενούμενοι με 19 βαθμούς είναι στην 9η θέση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 5′ ο Παπαντζίμας με κεφαλιά έκανε το 1-0, ενώ στο 9′ με τον ίδιο τρόπο ο Ποντικάκος έκανε το 2-0. Στο 21′ η προσπάθεια του Ζώη σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 24′ ο Ζώης και πάλι εκτέλεσε πέναλτι αλλά ο Καβακλής απέκρουσε. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίχτες, αφού αποβλήθηκε με 2η κίτρινη ο Μπένα. Στο 49′ ο Παπαδόπουλος με νέα κεφαλιά έκανε το 3-0, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 60′ ο Αφράτης με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο (!!!).

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιάννης Κουσάνας): Μάρκου, Παπαδόπουλος (70’ Πανίδης), Κουτσογκίλας, Νίκολι (55’ Κατσιάνης), Γεωργιάδης (55’ Καζάκος Αλ.), Μπαρδάκης, Παπαντζίμας, Κωνσταντινίδης, Ζώης (55’ Καζάκος Π.), Φάρος, Ποντικάκος (81’ Κουσάνας).

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Βαγγέλης Γαλάνης): Καβακλής, Κολεύρης, Σταματάκης (54’ Χαραλαμπίδης), Αφράτης, Λένγκα, Μπένα, Δαφερέρας (54’ Παπαδήμας), Ποζίδης, Φεντόροβ (88’ Τσάμης), Μαυρέλης (54’ Μπούρσαλης), Σαραντόπουλος (75’ Βάιας).