Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη από τα…αποδυτήρια το Καματερό, 1-0 τον Βύρωνα

Published

on

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ το Καματερό νίκησε με 1-0 τον Βύρωνα και πετυχαίνοντας την 4η σερί νίκη του συνεχίζει να βρίσκεται στη μάχη της ανόδου.

Εφτασε έτσι τους 17 βαθμούς, ενώ ο Βύρωνας που προσπάθησε όσο μπορούσε αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου, έμεινε στους 8.

Πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό αγώνα το σκορ άνοιξε, όταν ο Αϊβαλιώτης σούταρε, ο Βιδιαδάκης απέκρουσε και ο Παππάς με δυνατό σουτ έκανε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν, αλλά πότε η αστοχία και πότε ο εκπληκτικός γκολκίπερ Βιδιαδάκης δεν τους επέτρεψαν να πετύχουν άλλο γκολ.

Στο 20′ ο Βιδιαδάκης έσωσε την εστία του σε τετ α τετ του Μπινέρι, ενώ ένα λεπτό μετά ο Πιτέλης σέντραρε, με την κεφαλιά του Παππά να περνάει λίγο άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Καλογέρη στο 29′, ενώ ο Βιδιαδάκης έσωσε την εστία του στα σουτ του Τσουτσάνη στο 36′ και του Μπινέρι στο 40′.

Στο 2ο μέρος ο ρυθμός έπεσε, αλλά και πάλι οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που απειλούσαν. Στο 54′ ο Βιδιαδάκης απέκρουσε το πλασέ του Τσουτσάνη στο 54′, ενώ στο 63′ ο Καλογέρης κόπηκε την τελευταλια στιγμή από τον Ιωακειμίδη ενώ ήταν έτοιμος να σκοράρει. Συο 72′ ο Τσουτσάνης με κεφαλιά -πάσα βρήκε τον Πρισιμιτζή που σούταρε, αλλά ο Βιδιαδάκης επενέβη και πάλι εκπληκτικά. Στην τελυταία φάση του αγώνα στο 82′ ο Πρισιμιτζής βγήκε μόνος του με το τέρμα  αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ.

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Κολιάκης, Πιτέλης, Μαυροειδής, Τσουρούλας, Μπίμπιζας, ΠέτρουΝ., Καλογέρης (84′ Παπαϊωάννου), Παππάς, Αϊβαλιώτης (65′ Πρισιμιτζής), Μπιν΄λερι (65′ Γεωργόπουλος), Τσουτσάνης.

ΒΥΡΩΝΑΣ: Βιδιαδάκης, Καρούσος (74′ Θεοδώρου), Ιωακειμίδης, Καρδαμίτσης, Λιάτσος, Καμίδης, Ζώτος, Λαζάρου (82′ Σκέμπι), Δημάκης, Μπουτεράκος (58′ Κυρμάζογλου), Βενέτι (82′ Στροφύλλας).