Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη από την άσπρη βούλα για το Χαϊδάρι – Φωνές ο Ιάσονας

Published

on

Στις νίκες επέστρεψε το Χαϊδάρι που επικράτησε εντός έδρας 2-1 του Ιάσονα Ιλίου. Οι ‘κυανέρυθροι’ έχοντας τον Νίκο Κανελλόπουλο στον πάγκο πήραν το τρίποντο χάρις σε δύο πέναλτι και άφησαν τους φιλοξενούμενους με διαιτητικά παράπονα. Στο 25′ ο Ηρακλής Βασιλάκος ανέτρεψε τον Καρώνα και ο Ρούσα άνοιξε το σκορ από την άσπρη βούλα. Στο 33′ ο Γιάννης Κωνσταντόπουλος ισοφάρισε με κεφαλιά έπειτα από φάουλ του Καριατλή, αλλά στο 41′ είχαμε νέο πέναλτι. Ο Ηρακλής Βασιλάκος έκανε χέρι και ο Λέκκας σημείωσε το τελικό 2-1 από το πρώτο ημίχρονο. Στα δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν περισσότερες ευκαιρίες σε σχέση με τους ‘κυανόλευκους’, οι οποίοι βρέθηκαν σε θέση βολής σε δύο καλές περιπτώσεις με τον δραστήριο Μανδαμαδιώτη και τον Κολίτσι. Το τελικό σφύριγμα βρήκε τον ΑΟΧ πέμπτο έχοντας δώδεκα πόντους, ενώ ο Ιάσονας παρέμεινε στην προτελευταία θέση έχοντας 3 βαθμούς και παράπονα για την αυστηρότητα του ρέφερι Παπαγεωργίου.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου Ν., Τσολακίδης Λ., Τζελεπής Δ.

Χαϊδάρι (Νίκος Κανελλόπουλος): Μίχος (46′ λ.τρ. Τικταπανίδης), Πολίτης, Νούλας, Κασάπης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Λέκκας (55′ Χριστούλης), Ρούσα, Σαλαπάτας (73′ Καλαμπαλίκης), Κοτσολάκος, Καρώνας.

Ιάσων (Νίκος Φούσκας): Μητρούσης, Λέσι (80′ Δουληγέρης), Φακίνος (55′ Παπαμιχαήλ), Βασιλάκος Η., Βασιλάκος Β., Καράμπελας, Μανδαμαδιώτης, Κωνσταντόπουλος Ι., Κολίτσι, Καριατλής, Ρώιμπας (65′ Σωτηρόπουλος).