Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη από την άσπρη βούλα για Χαραυγιακό

Published

on

 Σπουδαίας σημασίας νίκη πανηγύρισε ο Χαραυγιακός ο οποίος επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟ Ρουφ. Πάντως, το αποτέλεσμα βάσει της συνολικής εικόνας του αγώνα αδικεί σε μεγάλο βαθμό την ‘Αούστρια’ αφού δημιούργησε περισσότερες κλασσικές ευκαιρίες από τους νερατζούρι. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 10′ έφτασαν κοντά στο γκολ όμως η προσπάθεια του Ασλανίδη σταμάτησε στο δοκάρι. Στο 17′ ήταν η σειρά των γηπεδούχων να σημαδέψουν το δοκάρι με τον Μπουγάτσια και από εκεί εκείνο το σημείο και έπειτα οι ‘κόκκινοι’ πάτησαν γκάζι χωρίς να δικαιωθεί η προσπάθεια τους. Στο 47′ ο ΠΑΟ Ρουφ κέρδισε πέναλτι όμως ο Κολοφώτης αστόχησε στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 56′ ο Χαραυγιακός έμεινε με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του τερματοφύλακα, Δωριάδη με απευθείας κόκκινη σε μαρκάρισμα πάνω στον Ρίζο. Στο 71′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Μπουγάτσιας ανατράπηκε από τον Καραμπά. Ο παθών ανέλαβε την εκτέλεση σημειώνοντας το τέρμα που έκρινε τον αγώνα.

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ: Δωριάδης, Γουσούλης. Ι. Παπαδημητρίου, Ράμος, Τόμπρος, Κατσαμπάνης(46′ Τουτουτζόγλου), Μπουγατσιάς, Κορές, Ντακογιαννόπουλος(57′ Κουνέτας), Αλ. Παπαδημητρίου, Ζήσης(40′ Μπίτιλης)

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Μωραϊτης, Γιάνκολο, Καραβίδας, Ακαρέπης(83′ Γαλάνης), Τριανταφυλλίδης, Καραμπάς(73′ Φωτόπουλος), Τομπουλίδης, Χατζημιχάλης, Κολοφώτης, Ασλανίδης, Ρίζος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply