Connect with us

stoplekto

Νίκη για Ορφέα που έφυγε με συνοδεία αστυνομικής δύναμης από το Χαϊδάρι!!

Published

on

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη σημείωσε ο Ορφέας Αιγάλεω στο Χαϊδάρι επί του Δάσους με 1-0. Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Λουκίδης στο 60’ με κεφαλιά από κοντά, μετά από προσωπική ενέργεια του Σαρίκα

Στην εκπνοή του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Π.Λαδάς για βίαιο μαρκάρισμα στον Λουκίδη. Με τον τελευταίο να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα για εξύβριση του αντιπάλου.

Στο σημείο αυτό οι γονείς του Λουκίδη πετάχτηκαν από τις θέσεις τους και διαμαρτυρήθηκαν για το σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε ο γιος τους από τον Π. Λαδά, αποκαλώντας «μαλάκα» με συνέπεια να γίνει στην κερκίδα το «έλα να δεις». Περίπου δέκα άτομα χτύπησαν τον πατέρα του ποδοσφαιριστή η κατάσταση ξέφυγε με αντεγκλήσεις και στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα η αποστολή του Ορφέα να παραμείνει για αρκετή ώρα στα αποδυτήρια και να αποχωρήσει με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης!!. Αξίζει να σημειωθεί ότι σε κανένα επίσημο έγγραφο δεν αναγράφεται κάτι για τα όσα συνέβησαν!!

Διαιτητές: Τσολακίδης, Καρακώστας-Κασιμάτης

ΔΑΣΟΣ: Σαμπάνης, Κοντοπύργιας, Σακαρτζής, Λέζο, Παπαθανασάκης, Τσιούλος Ι., Λαδάς Ι. (66′ Λαδάς Π.), Τσιούλος Π., Γαλατάς (63′ Λαγανάς), Παλαιοπάνος, Καρανικόλας (58′ Ξενικάκης)

ΟΡΦΕΑΣ: Κωνσταντίνου, Νάτσης, Σπύρου, Λιόντος, Γιάκαλος, Αλεξόπουλος, Σκορδίλης, Ζιώγας (74′ Καραστέργιος), Μπιρλής (46′ Φραμπασχάλης), Σαρίκας, Καναρίδης (46′ Λουκίδης).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply