Connect with us

Uncategorized

Νίκη για την Ένωση Ερμιονίδας

“Καθάρισε” ο 17χρονος για την Ένωση.

Published

on

Με ένα γκόλ από τον 17χρονο Αλέξανδρο Νίκα στο 62 η Ένωση Ερμιονίδας κέρδισε τον Τροιζηνιακό με σκορ 1-0. Ο προπονητής της Ένωσης Γιάννης Δουβίκας χρησιμοποίησε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο .

Στο 12 και στο 22 ο Δερμιτζάκης σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε έξω από τα δοκάρια του Σωτηράκη. Στο 26 ο Τζώρτζης σούταρε μέσα από την μικρή περιοχή αλλά κ Σωτηράκης απέκρουσε σωτήρια. Στο 40 σουτ του Μαναριώτη η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 62 ο Μενίκου σέντραρε από αριστερά η μπάλα έφτασε στον Νίκα και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σωτηράκη κάνοντας το 1-0. Στο 86 ο Κούσης έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0 αλλά ΄το σουτ που έκανε η μπάλα κτύπησε στο αριστερό δοκάρι και έφυγε άουτ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Π.Καπετάνιος με βοηθούς τον Κορολή και Χριστόπουλο

ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Καλυβόπουλος,Μπούρας, Κάντιας, Τσολακούδης, Κωνσταντινίδης, Cojocaru,Στάικος, Μπροδήμας, Τζώρτζης, Δερμιτζάκης,Μαναριώτης.

 

Στο δευτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Τζιέρης, Σωπιάδης,Μενίκου, Κέλλυ, Λαμπρούσης, Στεργίου, Κούσης, Νίκας, Δημαράκης και Κρητικός .

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ : Ι.Σωτηράκης, Λιώσης, Λούκος, Σαραντόπουλος, Λ Σωτηράκης, Λάφης, Καλιβόπουλος, Κατσέλι, Δειμέζης, Μπουρίκας, Δελαπόρτας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply