Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκη για την Θύελλα, άτυχη η Αργυρούπολη

Published

on

Σημαντική νίκη με 2-0 πέτυχε η Θύελλα Αγίου Δημητρίου κόντρα στη πρωτοπόρο Αργυρούπολη. Οι φιλοξενούμενοι έσπασαν κυριολεκτικά τα δοκάρια αφού πριν δεχτούν τα δύο τέρματα ήταν κυρίαρχοι αλλά παράλληλα πολύ άτυχοι. Την αρχή έκανε ο Κοκκινέλης στο 15′ με κεφαλιά, στη συνέχεια ο Δρακοντίδης σημάδεψε για δεύτερη φορά τα γκολπόστ με φάουλ στο 44′ ενώ ξανά στο 55′ ο Κοκκινέλης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μητρογιάννη με πλασέ. Η μπάλα τελικά τιμώρησε τους πορτοκαλί στο 60′ όταν ο Μπίνας με πλασέ άνοιξε το σκορ ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ζαμπάρας εκμεταλλεύτηκε το λάθος του τερματοφύλακα Λεβέντη για το τελικό 2-0. Έτσι, οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 32 βαθμούς ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στους 48 και κινδυνεύουν να πέσουν δεύτεροι αύριο.

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Καρατζίκας, Σαμοϊλης.

Θύελλα (Τ.Τασιόπουλος): Μητρογιάννης, Μανωλάς, Πάλιας, Παπαδόπουλος, Αντωνόπουλος, Κωνσταντίνου, Ζαχαρίου (20′ Εγγονίδης), Ταχιράι (80′ Ρέτσος), Ζαμπάρας, Μπίνας, Βελλής (85′ Ιωάννου).

Αργυρούπολη (Β.Λεβέντης): Λεβέντης, Τσάκαλος, Μπουσουλόπουλος, Παπαντωνάκης Ε., Παλόγλου, Ντούβλης (80′ Κορκολής), Λεβέντης, Υφαντής, Μένταυλος (70′ Στεφανιδάκης), Κοκκινέλης, Στεφανίδης (35′ Δρακοντίδης).

Photo: Sportifico.gr 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply